Menu

Οι οικονομικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από 6 έως 9 Νοεμβρίου

Οι οικονομικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από 6 έως 9 Νοεμβρίου

Δες τις οικονομικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

 

Αναταράξεις κι ευκαιρίες

Η Πανσέληνος του Νοεμβρίου αναμένεται να ενεργοποιήσει την πρόσφατη Ηλιακή έκλειψη συμβάλλοντας μεταξύ άλλων σε... ακραία οικονομικά φαινόμενα!
Αυτό βέβαια σε συλλογικό επίπεδο κρύβει σοβαρούς κινδύνους, αφού οι ισχυρές κερδοσκοπικές πιέσεις, μπορεί να φέρουν τα πάνω, κάτω σε βασικούς οικονομικούς δείκτες, ωφελώντας κυρίως αυτούς που χειραγωγούν τις αγορές και «ξέρουν» να πωλούν ακριβά και να αγοράζουν φθηνά ή να κερδίζουν αδιαφορώντας για το ανθρωπιστικό κόστος. Εδώ είναι που ισχύει 100% το «μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες» αλλά και το Αριστοτελικό «η φτώχια είναι έλλειψη πολλών πραγμάτων και η απληστία όλων»...

Σε προσωπικό επίπεδο όμως, έχει διπλή ανάγνωση, τόσο προς μια θετική κατεύθυνση, όσο και προς μια αρνητική, με την πορεία των πραγμάτων να εξαρτάται κατά πολύ από τις προδιαγραφές του γενέθλιου χάρτη σου.

Αν ανήκεις στους τυχερούς, η Πανσέληνος μπορεί να σηματοδοτήσει μια γερή «μπάζα» ή την έναρξη μιας βραχυπρόθεσμης δραστηριότητας, που αποφέρει σημαντικά κέρδη. Σε αυτήν την κατεύθυνση «δουλεύει» και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, που είναι συνώνυμο με δώρα, παροχές και εύκολα κέρδη.

Αν πάλι η τύχη σου γυρίσει την πλάτη, μπορεί μέσα σε μια στιγμή να χάσεις πολλά, είτε λόγω των γενικότερων εξελίξεων, είτε εξ αιτίας ενός ακατανίκητου πάθους σου.
Εδώ το δίδυμο Αφροδίτης-Δία θα σε κάνει να ξανοιχτείς στα «βαθιά», σπαταλώντας τελικά τα χρήματα και την... σοβαρότητα σου.

Όμως, ποτέ δεν είναι αργά. Ακόμη κι αν βρεθείς στο μηδέν, έχεις την δυνατότητα να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, με την προϋπόθεση να μην επαναλάβεις τις αμαρτίες που σε οδήγησαν στην κρίση.

Σε αρκετές περιπτώσεις πάντως, ύστερα από τις όποιες αναταράξεις, το σύστημα θα καταλήξει σε ισορροπία, γι' αυτό δεν χρειάζονται ούτε θριαμβολογίες, ούτε κινήσεις πανικού.

Σε συνάρτηση με τα παραπάνω, το τετράγωνο του Ποσειδώνα με την Δήμητρα ενδέχεται να «σπρώξει» τις εξελίξεις μέσω μιας διογκωμένης φημολογίας για κινήσεις κι επιλογές που δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ!
Το μόνο βέβαιο που πιστοποιεί η συγκεκριμένη όψη είναι η ανεδαφικότητα και η αστοχία σε πολλά υποσχόμενες συνεργασίες. Μην μπεις λοιπόν στο κόπο να πιστέψεις ότι οι λύσεις στα προβλήματα σου θα έρθουν από τους άλλους και επιπλέον κράτα μικρό καλάθι απέναντι στους «σωτήρες» σου. Είναι πιο πιθανό να σε εξαπατούν, ποντάροντας είτε στην δυσκολία σου, είτε στην... απληστία σου!

Τα πιο καλά νέα έρχονται από την ενεργή Έριδα, η οποία ευνοεί τις εργασιακές ρυθμίσεις, από τις προσλήψεις προσωπικού μέχρι την προμήθεια εξοπλισμού. Αν λοιπόν ψάχνεις για δουλειά, έχεις καλές πιθανότητες να πετύχεις τον στόχο σου.
Στον αντίποδα ενδέχεται να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα για ιατρικές εξετάσεις και φάρμακα ή την φροντίδα οικιακών ζώων.

Κατά τα άλλα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία θα συμβάλλει σε μια συγκριτικά αυξημένη αγοραστική κίνηση, ιδιαίτερα το Σ/Κ. Εσύ απλά πρόσεξε μην καταξοδευτείς, χάριν των εντυπώσεων

Πηγή: astrology.gr

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια
επιστροφή στην κορυφή
  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  3. ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
Φεβρουάριος 12, 2017

Απίστευτο! Παρουσιάστρια ειδήσεων μας δείχνει το…

Η 38χρονη Ιταλίδα παρουσιάστρια ειδήσεων, Κοστάνζα Καλαμπρέζε, έπαθε…
Φεβρουάριος 08, 2017

Όταν οι γάτες κάνουν drifting!

Έχετε δει γάτα να μπαίνει με οπισθογωνία; Αν…
Ιανουάριος 23, 2017

Εκατό άνθρωποι δείχνουν πώς φιλάνε… πάνω…

in PEOPLE

Εκατό άνθρωποι δείχνουν πώς φιλάνε… πάνω σε τζάμι!
Ιούλιος 23, 2014

Φούσκωμα τέλος! Δες 5 τρόπους που…

Νιώθεις διαρκώς πρησμένη και φουσκωμένη; Παρόλο που δεν…
Φεβρουάριος 01, 2016

Χωράνε 87 Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας σε…

in CINEMA

Λίγο πριν την 88η απονομή των βραβείων Όσκαρ,…
Μάρτιος 18, 2015

Ο θηλασμός κάνει έξυπνα και πλούσια…

Η μακρύτερη διάρκεια θηλασμού ενός μωρού σχετίζεται με…
Νοέμβριος 06, 2015

Αυτή η διαφήμιση είναι ό,τι πιο…

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, κάθε χρόνο, χιλιάδες Βρετανοί…
next
prev