Connect with us

Δημοσιεύθηκε

/

Υπάρχουν πάνω από 1,2 δισεκατομμύρια χρήστες iphone σε όλο τον κόσμο. Μέρος της γοητείας τους είναι ο κομψός σχεδιασμός και η γρήγορη λειτουργικότητα αλλά και κάποια μικρά τρικ που προσφέρει το διάσημο smartphone διευκολύνουν την καθημερινότητα του χρήστη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, υπάρχουν πολλά μυστικά κόλπα που κάθε κάτοχος iphone μπορεί να δοκιμάσει. Δέκα από αυτά ξεχωρίζουν.

1. Πώς θα κάνουμε print screen ολόκληρη ιστοσελίδα
Αν έχετε κάνει ποτέ έρευνα στο τηλέφωνό σας και έχετε πιάσει τον εαυτό σας να τραβάει κουραστικά στιγμιότυπα οθόνης από πολλά μέρη μιας ιστοσελίδας, αυτό είναι το ιδανικό κόλπο για εσάς.

Κατά τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης στο iPhone σας, μια μικρογραφία θα εμφανιστεί κάτω αριστερά στην οθόνη σας για σχολιασμό. Πατήστε το για να το φέρετε σε πλήρη οθόνη και θα δείτε μια «επιλογή πλήρους σελίδας». Πατήστε το και μπορείτε να επιλέξετε ολόκληρη την ιστοσελίδα που θέλετε να φωτογραφήσετε με ένα συρόμενο εργαλείο στη δεξιά πλευρά.

2.Υπογράφουμε τα έγγραφά μας ψηφιακά
Αν βιάζεστε πολύ με την επείγουσα ανάγκη να υπογράψετε κάτι χωρίς πρόσβαση σε στυλό ή εκτυπωτή, μην ανησυχείτε. Υπάρχει τρόπος να υπογράψετε ψηφιακά ένα έγγραφο στο iPhone σας.

Για να το κάνετε αυτό, τραβήξτε ένα στιγμιότυπο οθόνης του εγγράφου και πατήστε τη μικρογραφία κάτω αριστερά στην οθόνη σας για σχολιασμό. Κάτω δεξιά, κάντε κλικ στο σύμβολο συν και θα δείτε την επιλογή για «υπογραφή». Πατήστε το για να δημιουργήσετε και υπογραφή και προσθέστε την στο έγγραφο σύροντας, αλλάζοντας το μέγεθος και αποθηκεύοντας.

3. Σίγαση άγνωστων κλήσεων
Απογοητεύεστε από έναν κατακλυσμό άγνωστων αριθμών που καλούν στο τηλέφωνό σας σε ακατάλληλες ώρες; Αυτό το εύχρηστο κόλπο θα τους σταματήσει.

Ανοίξτε τις ρυθμίσεις στο iPhone σας, μεταβείτε στο Τηλέφωνο και ενεργοποιήστε τη λειτουργία σίγαση άγνωστων καλούντων. Μόλις ενεργοποιηθεί αυτό, κάθε αριθμός που δεν βρίσκεται στις επαφές σας, στις προτάσεις της Siri ή στη λίστα με τις πρόσφατες κλήσεις θα πηγαίνει απευθείας στον τηλεφωνητή. Μια σιωπηλή ειδοποίηση θα σας ενημερώσει ότι η κλήση έχει σιωπήσει και μπορείτε να επανεξετάσετε τον αριθμό στη λίστα με τις πρόσφατες κλήσεις σας.

4. Πώς δημιουργώ επαφή έκτακτης ανάγκης
Τo Iphone παρέχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με τα σωστά άτομα αν ποτέ βρεθείτε σε κίνδυνο.

Διαφήμιση

Πρώτον, βεβαιωθείτε ότι τα πιο σημαντικά σας άτομα είναι αποθηκευμένα στις επαφές σας. Πηγαίνετε στην εφαρμογή Υγεία, πατήστε το προφίλ χρήστη σας και μεταβείτε στο Ιατρικό αναγνωριστικό, Επεξεργασία, Επαφές έκτακτης ανάγκης. Αυτό θα σας επιτρέψει να προσθέσετε μια επαφή έκτακτης ανάγκης και ένας κόκκινος αστερίσκος θα εμφανιστεί δίπλα στο όνομά τους στις επαφές σας.

Αν ποτέ στείλετε SOS κρατώντας πατημένο το κουμπί λειτουργίας και ένα από τα κουμπιά έντασης ήχου, θα σταλεί ειδοποίηση στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης καθώς και στις επαφές έκτακτης ανάγκης.

5. Κρύψτε τις αχρησιμοποίητες εφαρμογές σας
Κουραστήκατε να έχετε αχρησιμοποίητες εφαρμογές που καταλαμβάνουν πολύτιμο χώρο στην οθόνη του τηλεφώνου σας; Αυτό το τέχνασμα σας επιτρέπει να τις αποκρύψετε χωρίς να τις αφαιρέσετε εντελώς από το τηλέφωνό σας.

Για να το κάνετε αυτό, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο στην εφαρμογή και πατήστε κατάργηση εφαρμογής και επιλέξτε μετακίνηση στη βιβλιοθήκη εφαρμογών.

6. Αναζήτηση στο διαδίκτυο χωρίς το πρόγραμμα περιήγησής σας
Αυτή είναι μια έξυπνη συντόμευση που γλιτώνει τη φόρτωση του προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο και μπορεί να σας φανεί χρήσιμη όταν ψάχνετε ένα κατάστημα ή μια καφετέρια σε έναν πολυσύχναστο δρόμο.

Για να το κάνετε αυτό, απλά σύρετε το δάχτυλό σας προς τα δεξιά στη σελίδα των widgets σας και θα εμφανιστεί μια γραμμή αναζήτησης. Εισάγετε τους όρους αναζήτησης και πατήστε την επάνω επιλογή. Έτσι θα εμφανιστούν τα αποτελέσματα αναζήτησης στο προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησής σας.

7. Επιταχύνετε το χρόνο φόρτισης του τηλεφώνου σας
Αυτή είναι μια ανεκτίμητη συμβουλή που θα σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε τη φόρτιση του τηλεφώνου σας εάν έχετε μόνο λίγο χρόνο για να το συνδέσετε στην πρίζα.

Για να το κάνετε αυτό, ενεργοποιήστε τη λειτουργία αεροπλάνου καθώς φορτίζει το τηλέφωνό σας. Αυτό θα απενεργοποιήσει τις λειτουργίες παρασκηνίου του τηλεφώνου σας, όπως η περιαγωγή GPS και τα δεδομένα, οι οποίες τείνουν να εξαντλούν την μπαταρία σας και το κινητό σας θα φορτίσει πολύ ταχύτερα.

8. Μεγιστοποιήστε τον αποθηκευτικό σας χώρο
Έχετε νιώσει το τηλέφωνό σας να επιβραδύνει πρόσφατα; Αυτό το τρικ θα καθαρίσει τα άχρηστα αρχεία και θα το επιταχύνει.

Για να το κάνετε αυτό σε ένα παλαιότερο iPhone, κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας και, στη συνέχεια, κρατήστε πατημένο το κουμπί home. Αυτό θα καθαρίσει τα άχρηστα αρχεία στη μνήμη RAM του τηλεφώνου σας.

Διαφήμιση

Αν έχετε νεότερο iPhone, ενεργοποιήστε το Assistive Touch στις ρυθμίσεις σας, πηγαίνοντας στο Accessibility (Προσβασιμότητα), Touch (Άγγιγμα), Assistive Touch (Υποβοηθητικό άγγιγμα). Μόλις ενεργοποιηθεί, κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας και το κουμπί αύξησης της έντασης. Στη συνέχεια, πατήστε το Assistive Touch και κρατήστε πατημένο το home button.

9. Λήψη φωτογραφίας κατά την εγγραφή βίντεο
Αυτό είναι ένα εύκολο κόλπο που σας επιτρέπει να τραβάτε φωτογραφίες ενώ εγγράφετε ένα βίντεο. Απλώς πατήστε το εικονίδιο του κλείστρου δίπλα στο κόκκινο κουμπί εγγραφής.

10. Μάθετε ποια δεδομένα τοποθεσίας έχει αποθηκεύσει το τηλέφωνό σας και πώς να τα αφαιρέσετε
Ενεργοποιώντας τις υπηρεσίες τοποθεσίας, το τηλέφωνό σας μπορεί να αποθηκεύσει μια προσωρινή μνήμη των δημοφιλών σε εσάς τοποθεσιών.

Για να το δείτε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, Απόρρητο, Υπηρεσίες τοποθεσίας. Πατήστε στην επιλογή Υπηρεσίες συστήματος και μετακινηθείτε προς τα κάτω στην επιλογή Σημαντικές τοποθεσίες για να δείτε τις τοποθεσίες που το τηλέφωνό σας έχει αποθηκεύσει ως επισκέψεις σας, καθώς και πόσο χρόνο περάσατε εκεί.

Αν αυτό είναι πολύ δυστοπικό για εσάς, μπορείτε να διαγράψετε το ιστορικό τοποθεσίας σας πατώντας Διαγραφή ιστορικού’ και μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία, αλλάζοντας την υπηρεσία σε απενεργοποιημένη.

GHOSTFILM MEDIA PRODUCTION

Εταιρικά Βίντεο

VIRAL NEWS

Δείτε βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια 95-91 για την 28η αγωνιστική της Euroleague. Δείτε βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια 95-91 για την 28η αγωνιστική της Euroleague.
ΜΠΑΣΚΕΤ3 εβδομάδες πριν

Euroleague: Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια 95-91

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεπέρασε έστω και δύσκολα ξεπέρασε το εμπόδιο της Βαλένθια. Δείτε βίντεο με τα highlights του αγώνα

Δείτε βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης Αρμάνι Μιλάνο – Παρτίζαν 76-62 για την 28η αγωνιστική της Euroleague. Δείτε βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης Αρμάνι Μιλάνο – Παρτίζαν 76-62 για την 28η αγωνιστική της Euroleague.
ΜΠΑΣΚΕΤ3 εβδομάδες πριν

Euroleague: Αρμάνι Μιλάνο – Παρτίζαν 76-62

Δείτε βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης Αρμάνι Μιλάνο – Παρτίζαν 76-62 για την 28η αγωνιστική της Euroleague.

Ισοπεδωτικός Ολυμπιακός διέλυσε την Μπάγερν με 102 πόντους! Ισοπεδωτικός Ολυμπιακός διέλυσε την Μπάγερν με 102 πόντους!
ΜΠΑΣΚΕΤ3 εβδομάδες πριν

Euroleague: Ισοπεδωτικός Ολυμπιακός διέλυσε την Μπάγερν με 102 πόντους!

Οι Ερυθρόλευκοι έπαιξαν εξωπραγματικά και σφυροκόπησαν ανελέητα τη Μπάγερν με 19/30 τρίποντα. Πλέον είναι  μια ανάσα από το πλεονέκτημα έδρας...

Νιγηρία: Σύγκρουση τρένου με λεωφορείο με 6 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες Νιγηρία: Σύγκρουση τρένου με λεωφορείο με 6 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ3 εβδομάδες πριν

Νιγηρία: Σύγκρουση τρένου με λεωφορείο με 6 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο οδηγός του λεωφορείου αγνόησε το απαγορευτικό σήμα και επιχείρησε να περάσει τις γραμμές ενώ...

Euroleague: Ζαλγκίρις-Βιλερμπάν 85-67 | Video highlights Euroleague: Ζαλγκίρις-Βιλερμπάν 85-67 | Video highlights
ΜΠΑΣΚΕΤ3 εβδομάδες πριν

Euroleague: Νίκη οκτάδας για Ζαλγκίρις με 85-67 την Βιλερμπάν

Χάρη σε ένα ξέσπασμά της στη δεύτερη περίοδο η Ζαλγκίρις Κάουνας πήρε διψήφια διαφορά, την οποία κράτησε ως το τελικό...

Διαφήμιση

ΑΡΕΣΟΥΝ