fbpx
Menu

Έσπασαν τα νερά της στο ταξί και ο οδηγός είχε μια τρελή απαίτηση

Σάλος έχει προκληθεί στο Στόουκ της Μεγάλης Βρετανίας με τη συμπεριφορά ενός οδηγού ταξί όταν έσπασαν τα νερά μιας εγκύου που μετέφερε προς το κέντρο της πόλης ώστε να ψωνίσει.

Διαβάστε περισσότερα...

Μετάδοση live ευθανασίας από το BBC!!!

Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες το ντοκιμαντερ του βρετανικού καναλιού BBC ''How to Die: Simon's Choice'' (''Πως να πεθάνετε: Η επιλογή του Σάιμον'') όπου καταγράφονται οι τελευταίες ώρες ζωής του και η ευθανασία του  στην Ελβετία.

Ο 57χρονος Simon Binner ήταν ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας ώσπου διαγνώστηκε ότι υπόφερει από μια σπάνια ανίατη ασθένεια που σταδιακά οδηγεί σε ολική ατροφία των μυών του σώματος και αφήνει τον ασθενή παράλυτο. Η ασθένεια ήταν δυστυχώς ιδιαίτερα επιθετική. Σε λιγότερο από 6 μήνες από την ημέρα της διάγνωσης ο Simon δεν ήταν σε θέση πλέον να μιλήσει. Μην αντέχοντας αυτή τη κατάσταση που ολόενα χειροτέρευε αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του. Η ευθανασία στη Μ. Βρετανία ή αλλιώς υποβοηθούμενη αυτοκτονία απαγορεύεται δια νόμου γι αυτό και ο Simon μετέβη σε κλινική της Ελβετίας. Η όλη διαδικασία έγινε μπροστά στις κάμερες του BBC που στη συνέχεια μετέδωσαν στον αέρα την ιστορία του Simon.

Aκριβώς επειδή πρόκειται για ένα πολύ λεπτό και ευαίσθητο θέμα αμέσως δημιουργήθηκαν έντονες αντιδράσεις. Πολλοί δήλωσαν σοκαρισμένοι και έσπευσαν να κατηγορήσουν το κάνάλι για εκμετάλλευση του ασθενή στο βωμό του κέρδους και της τηλεθέασης.  Βέβαια υπήρξαν και θετικά σχόλια, για πάραδειγμα η εφημερίδα guardian αναφέρει πως ήταν ''ένα όμορφο, μετρημένο και προσεκτικά δοσμένο φιλμ''
Εν τέλει η σκηνή που ο Simon λαμβάνει τη δόση του θανατηφόρου φαρμάκου αποφασίστηκε να κοπεί από το ντοκιμαντερ ώστε να μην προκληθούν περαιτέρω αντιδράσεις.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail η τηλεθέαση ήταν ιδιαίτερα υψηλη, καθώς περισσότεροι από 1,2 εκατομμύρια Βρετανοί παρακολούθησαν την εκπομπή.

Διαβάστε περισσότερα...

Βίντεο αποκαλύπτει την κακοποίηση ηλικιωμένης σε οίκο ευγηρίας

Η 37χρονη Rachael McDonald είχε την άρρωστη μητέρα της στον οίκο ευγηρίας The Ridings, στο Μπέρμιγχαμ της Μεγάλης Βρετανίας, όταν έπειτα από ένα μικρό χρονικό διάστημα εντόπισε μεγάλες αλλαγές στη συμπεριφορά της 68χρονης.

Διαβάστε περισσότερα...

Νεαρή γυναίκα έφαγε μέχρι θανάτου

Μέχρι θανάτου έφαγε μία 23χρονη γυναίκα στη Μεγάλη Βρετανία, η οποία έπασχε από μία σπάνια γενετική διαταραχή, που την έκανε να πεινάει διαρκώς. Η τραγική νεαρή γυναίκα, Κίρστι Ντέρι, δεν μπορούσε να σταματήσει να τρώει παρά το γεγονός ότι ήξερε ότι κάνει κακό στον εαυτό της.

Διαβάστε περισσότερα...

Προκλητικοί οι Βρετανοί: Δάνεισαν στη Ρωσία γλυπτό του Παρθενώνα!

Συγκεκριμένα. ακέφαλο άγαλμα του ποτάμιου θεού Ιλισού εστάλη στην Ρωσία για να εκτεθεί στο Μουσείο Ερμιτάζ έως τα μέσα Ιανουαρίου. Πρόκειται για ένα από τα κειμήλια που αφαίρεσε ο Λόρδος Έλγιν από την Αθήνα στις αρχές του 19ου αιώνα, γνωστά ως «Ελγίνεια» όπως αναφέρει το BBC. 

Διαβάστε περισσότερα...

Μεγάλη Βρετανία: Έρχονται τα αυτόνομα αυτοκίνητα το 2015!

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της βρετανικής κυβέρνησης σχετικά με τη δοκιμαστική κυκλοφορία αυτόνομων αυτοκινήτων στο δημόσιο οδικό δίκτυο από τον Ιανουάριο του 2015.

Η Βρετανία έρχεται να προστεθεί σε μια ήδη μεγάλη λίστα χωρών, μεταξύ των οποίων η Σιγκαπούρη, η Ιαπωνία και η Γερμανία, οι οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει τις δοκιμές αυτόνομων αυτοκινήτων στο δημόσιο οδικό δίκτυο.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS