fbpx
Menu

ΑΠΘ: Εξετάσεις χωρίς φυσική παρουσία φοιτητών

Ηλεκτρονικά και εξ αποστάσεως θα γίνει η αξιολόγηση των φοιτητών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε όλα τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου, σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση της Συγκλήτου του ιδρύματος, που συνεδρίασε σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η απόφαση δεν εξαιρεί κανένα τμήμα, καθώς φυσική παρουσία φοιτητών προβλέπεται μόνο σε εργαστήρια και κλινικές, όπου αυτή κρίνεται απολύτως αναγκαία.

Διαβάστε περισσότερα...

Βίντεο με σεξουαλικά όργια στο ΤΕΙ Λαμίας, κάνει θραύση σε κινητά τηλέφωνα

Άριστα στο... kama sutra παίρνουν 4 φοιτητές του ΤΕΙ Λαμίας που πρωταγωνιστούν σε βίντεο με σεξουαλικά όργια και κάνει «θραύση» μέσω κινητών τηλεφώνων και έχει «ανέβει» σε γνωστό site με πορνό περιεχόμενο!

Διαβάστε περισσότερα...

Η πρόταση Μπουτάρη για «χαράτσι» 500 ευρώ τον χρόνο στους φοιτητές

Να πληρώνει ο κάθε φοιτητής δίδακτρα 500 ευρώ τον χρόνο για να λυθεί το οικονομικό πρόβλημα των ελληνικών πανεπιστημίων πρότεινε χθες ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. Σήμερα, απάντησε σε όσους του άσκησαν κριτική για την πρότασή του.

Διαβάστε περισσότερα...

Τα Σόδομα και τα Γόμορρα! Κοπέλα έκανε $εξ με φοιτητή μπροστά σε άλλους για να μυηθεί σε πανεπιστημιακή αδελφότητα

Η λειτουργίας μιας αδελφότητας του πανεπιστημίου της Ιντιάνα ανεστάλη όταν κυκλοφόρησε βίντεο που δείχνει μια κοπέλα η οποία φέρεται να κάνει στοματικό σ3ξ σε έναν φοιτητή, μέλος της αδελφότητας, κατά την διάρκεια τελετής μύησής της, μπροστά σε άλλα μέλη που ζητωκραυγάζουν.

Διαβάστε περισσότερα...

ΠΑΤΡΑ: Τρεις φοιτητές βρήκαν τραγικό θάνατο από πτώση αυτοκινήτου στην θάλασσα

Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου, στο παλιό λιμάνι της Πάτρας, όπου ΙΧ. αυτοκίνητο έπεσε στις 5.40’ το πρωί στη θάλασσα.

Διαβάστε περισσότερα...

ΟΤΕ: Υποτροφίες σε 50 φοιτητές!

Τη συγκεκριμένη δράση πραγματοποιεί ο ΟΤΕ για 13η συνεχή χρονιά και συνολικά έχει προσφέρει Υποτροφίες και Τιμητικές Διακρίσεις, η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 2,9 εκατ. ευρώ σε σχεδόν 500 παιδιά.

 

 

Οι είκοσι υποτροφίες και οι τριάντα τιμητικές διακρίσεις παραδόθηκαν στο πλαίσιο μιας εορταστικής εκδήλωσης στην οποία παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ.

Ο κ. Τσαμάζ, αφού αναφέρθηκε στο παράδειγμα των επιτυχιών του ΟΤΕ και της COSMOTE,απευθυνόμενος στα παιδιά, μεταξύ άλλων, είπε:«Παρά τις συνθήκες να λένε «Δεν μπορείς», καταφέρατε να ανοίξετε μια μεγάλη πόρτα για το μέλλον σας. Είστε πρωτοετείς φοιτητές και υπότροφοι του Ομίλου ΟΤΕ. Αξιοποιήστε τη γνώση που θα πάρετε στο Πανεπιστήμιο, μάθετε περισσότερα. Ανοίξετε τους ορίζοντές σας, αξιοποιήστε την τεχνολογία. Μη φοβάστε τις αλλαγές. Μη βολεύεστε. Να πιστεύετε ότι όλα είναι δυνατά. Εμείς, σε εσάς ελπίζουμε».

Η τεχνολογία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης καθημερινότητας και για να μπορέσουν οι φοιτητές να έχουν τα απαραίτητα τεχνολογικά εφόδια για την υλοποίηση των σπουδών τους, ο ΟΤΕ και η COSMOTEπαρέχουν στους υπότροφους και τους διακριθέντες για το 2014-2015 μια σειρά από προϊόντα και υπηρεσίες, όπως:
• Κινητά τηλέφωνα και tablets
• δωρεάν σύνδεση ΟΤΕDoublePlay 24MbpsΑπεριόριστα Plus,
• δωρεάν πάγιο με το COSMOTE ΚαρτοΣυμβόλαιοStudent σε συνδυασμό με δωρεάν πάγιο για τοCOSMOTE Internet OnTheGoStudent, για διάστημα ίσο με την επίσημη διάρκεια φοίτησης της κάθε σχολής και
• δωρεάν παροχή συνδρομώνΟΤΕ TVFullPack, για ένα χρόνο και χωρίς την επιβάρυνση κεραιοσυστημάτων και εγκατάστασης.

Διαβάστε περισσότερα...

Φοιτητές πέταξαν σακούλες με σκουπίδια πάνω στον αντιπρύτανη (Video)

Για μία ακόμη φορά φοιτητές συγκεντρώθηκαν στο Πανεπιστήμιο Αθηνών για να διαμαρτυρηθούν για την καθαριότητα, με την κατάσταση να εκτραχύνεται, αφού άδειασαν σακούλες με σκουπίδια κυριολεκτικά πάνω στον αντιπρύτανη, Αντώνη Καλοκαιρινό.

Διαβάστε περισσότερα...

Πάλι στους δρόμους οι φοιτητές

Το κύμα των καταλήψεων στις σχολές της Αθήνας συνεχώς «φουσκώνει». Έτσι στους τέσσερις πανεπιστημιακούς χώρους (Κοσμητεία Επιστημών Υγείας, Οικονομικό Νομικής, Νομική σχολή, πρυτανεία ΕΜΠ) που τελούν υπό κατάληψη, από σήμερα προστίθενται το Μαθηματικό, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) αλλά και σχολές του ΕΜΠ ενώ αναμένονται και οι αποφάσεις του Πανεπιστημίου της Κρήτης. . 

Διαβάστε περισσότερα...

Φοιτητές από όλες τις σχολές έχουν συγκεντρωθεί στα Προπύλαια

Μετά την ισχυρή ένταση που προκλήθηκε χθες από την απόφαση του φοιτητικού συλλόγου της Νομικής Αθηνών να προχωρήσει σε κατάληψη της Σχολής, αλλά και από την απόφαση των πρυτανικών αρχών του ΕΚΠΑ και ΑΣΟΕΕ να κλείσουν τα ιδρύματα και να αναθέσουν τη φύλαξή τους στην αστυνομία, φοιτητές από όλες τις σχολές έχουν συγκεντρωθεί στα Προπύλαια 

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS