Connect with us

Published

on

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας που διαπιστώνουμε ότι τελικά πολύ λίγα πράγματα είναι κάτω από τον απόλυτο έλεγχό μας και τις περισσότερες φορές αναγκαζόμαστε είτε να κάνουμε συμβιβασμούς είτε να… τρέχουμε και να μη φτάνουμε. 
Ας υποθέσουμε πως μένετε σε κλασσικό διαμέρισμα στην Αθήνα και έχετε κανονίσει για το βράδυ μια μικρή γιορτή στο σπίτι σας για την επέτειο των γάμων σας, για τη γιορτή σας, ή έστω μια απλή μάζωξη για να δείτε ένα ποδοσφαιρικό ματς με την παρέα σας.

Όμως εκείνη η έντονη δυσοσμία που έρχεται από την τουαλέτα όχι μόνο δεν λέει να σταματήσει, αλλά γίνεται όλο και πιο έντονη όσο προχωράει η μέρα. Και δεν δείχνει καμία διάθεση να υποχωρήσει στα τόσα αποσμητικά που έχετε βάλει από το πρωί… Τι κάνετε τότε; 

Χωρίς χρονοτριβή, η πρώτη σας σκέψη πρέπει να πάει σε μια εταιρεία αποφράξεων, από αυτές που αναλαμβάνουν ένα μεγάλο δίκτυο εργασιών, γιατί το πρόβλημα μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας υδραυλικός μόνος του και με λίγα εργαλεία στη διάθεσή του. Αν μάλιστα το πρόβλημα είναι κεντρικό και δεν αφορά μόνο το διαμέρισμά σας, τότε είναι αδύνατον να επιλυθεί με την παρουσία ενός μόνο επαγγελματία. 

Ευτυχώς τόσο στο Κέντρο Αθηνών όσο και στα  προάστια εδρεύουν πολλές και καλές τέτοιες επιχειρήσεις που καλύπτουν την ευρύτερη περιοχή Αττικής (Κηφισιά, Γαλάτσι, Καισαριανή, Καλλιθέα, Πειραιάς, Ηλιούπολη κλπ), η οποία δεν είναι άτρωτη από τα αποφρακτικά προβλήματα, που ούτε χρονικό πρόγραμμα έχουν ούτε… προειδοποιούν. 
 
Οι εταιρείες του αποφρακτικού κλάδου έχουν πολύχρονη παρουσία στην πιάτσα, με αποτέλεσμα όλοι να γνωρίζουν πόσα μπορούν να πετύχουν και πόσο επαγγελματίες είναι οι εργαζόμενοί τους. Κυρίως όμως έτσι εξασφαλίζεται η μεγάλη τους πείρα, που τις κάνει όλο και πιο σίγουρες και αποτελεσματικές στις επόμενες καταστάσεις που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν, κάτι που διασφαλίζει και το μέλλον τους.

Advertisement

Το κύριο έργο τους είναι βέβαια οι αποφράξεις, τα ξεβουλώματα των σωληνώσεων αποχετεύσεων που έχουν βουλώσει από διάφορα υλικά, ωστόσο οι εταιρείες αυτές ασχολούνται και με πολλές άλλες εργασίες που πρέπει να γίνονται στις πολυκατοικίες και χωρίς τις οποίες η ζωή σε αυτές θα ήταν το λιγότερο προβληματική.     
 
Οι αντλήσεις υδάτων, οι μυοκτονίες, οι απεντομώσεις, οι ψεκασμοί, οι απολυμάνσεις, ακόμη και οι καλλωπισμοί εξωτερικών επιφανειών, είναι εργασίες που εκτελούν με πολύ μεγάλη προθυμία και συνέπεια οι εταιρείες αποφράξεων, έτσι ώστε να μπορούμε να τις χαρακτηρίσουμε «εταιρείες εξυπηρέτησης πολυκατοικιών», χωρίς καμία δόση υπερβολής. 
Και στα δύο ερωτήματα που απασχολούν τον πελάτη, το «πότε;» και το «πόσο;», η απάντησή τους είναι «όσο το δυνατόν πιο γρήγορα» και «όσο το δυνατόν πιο οικονομικά». Αφενός γιατί η δουλειά πρέπει να τελειώσει όσο γίνεται γρηγορότερα και να επιστρέψει η κανονικότητα στο διαμέρισμα, αφετέρου γιατί η αποφρακτική εργασία δεν μπορεί να γίνει ούτε μέσον αισχροκέρδειας ούτε αντικείμενο χρονοβόρων διαπραγματεύσεων. 

Όσοι ζείτε λοιπόν σε διαμέρισμα των Αθηνών ή των προαστίων λάβετε σοβαρά υπ’ όψιν σας αυτήν την πολύτιμη υπηρεσία που σας προσφέρεται και ξεχάστε την απευκταία και… αγχωτική υπόθεση που σας παρουσιάσαμε στην αρχή. Αρκεί μόνο ένα τηλεφώνημα και λίγα λεπτά αναμονής…

 
Περαιτέρω πληροφορίες:  apofraxeis4u

Advertisement
ΣΧΟΛΙΑ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ & ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ

5 Έξυπνες λύσεις για την Κουζίνα και το Γραφείο!

Κι όμως υπάρχουν πολλοί μηχανισμοί που μπορούν να αναβαθμίσουν τα έπιπλα της κουζίνας και του γραφείου σας και να κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη! Έξυπνοι μηχανισμοί που «υπόσχονται» καλύτερη οργάνωση και εξοικονόμηση χώρου, χωρίς να υποβαθμίζουν το εντυπωσιακό design των επίπλων και την γενικότερη αισθητική του χώρου!

Ανακαλύψαμε μερικά έπιπλα που διαθέτουν ενσωματωμένους σύγχρονους μηχανισμούς και σας τους παρουσιάζουμε. «Κλέψτε» ιδέες και ανανεώστε την κουζίνα και το γραφείο σας με τις τελευταίες τάσεις!

Published

on

Έξυπνες ιδέες για να εξοικονομήσεις χώρο στην κουζίνα και το Γραφείο | Έξυπνες λύσεις για την Κουζίνα και το Γραφείο

Κι όμως υπάρχουν πολλοί μηχανισμοί που μπορούν να αναβαθμίσουν τα έπιπλα της κουζίνας και του γραφείου σας και να κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη! Έξυπνοι μηχανισμοί που «υπόσχονται» καλύτερη οργάνωση και εξοικονόμηση χώρου, χωρίς να υποβαθμίζουν το εντυπωσιακό design των επίπλων και την γενικότερη αισθητική του χώρου!

Ανακαλύψαμε μερικά έπιπλα που διαθέτουν ενσωματωμένους σύγχρονους μηχανισμούς και σας τους παρουσιάζουμε. «Κλέψτε» ιδέες και ανανεώστε την κουζίνα και το γραφείο σας με τις τελευταίες τάσεις!

 #1 Εύκολο σύστημα ταξινόμησης

Πόσες φορές δεν έχετε βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να προσπαθείτε να στοιβάξετε τα πιάτα και τα μικροαντικείμενα που χρησιμοποιείτε τακτικά σε παραγεμισμένα ντουλάπια και συρτάρια; Ενώ εάν επιλέγατε συρτάρια με ενσωματωμένα διαχωριστικά, σίγουρα η καθημερινότητα στην κουζίνα θα γινόταν «παιχνίδι» και -το κυριότερο- με τις λιγότερες «απώλειες» στο αγαπημένο σας σερβίτσιο!

eykolo systima taxinomisis kouzinas 1

# 2. Καλύτερη οργάνωση

Advertisement

Καλύτερη οργάνωση κουζινας

Αξεσουάρ καθαρισμού, απορρυπαντικά, σφουγγαράκια και όλα τα απαραίτητα είδη για τον νεροχύτη της κουζίνας μας βρίσκονται πλέον τακτοποιημένα στο δικό τους συρτάρι!

Με ειδική εσωτερική διαρρύθμιση, αυτός ο μηχανισμός σάς βοηθάει να έχετε εύκολη πρόσβαση σε όποιο αντικείμενο ή αξεσουάρ χρειάζεστε κάθε φορά, χωρίς να πρέπει να ψαχουλέψετε σε διαφορετικά σημεία για να ολοκληρώσετε τον καθαρισμό του πάγκου ή του νεροχύτη σας.


#3. Ανοιχτά ντουλάπια με στυλ

Εκμεταλλευτείτε τα ανοιχτά ντουλάπια και αφήστε τα αντικείμενα της κουζίνα σας να διακοσμήσουν τον χώρο. Κατηγοριοποιήστε τα αντικείμενά σας (πιάτα, βαζάκια, ποτήρια) και επιλέξτε τόσο εκείνα που θέλετε να φαίνονται όσο και εκείνα που χρησιμοποιείτε κάθε μέρα! Αναρωτιέστε ακόμη για το αισθητικό αποτέλεσμα; Δοκιμάστε το και θα εντυπωσιαστείτε!

  Επιλέξτε μηχανισμούς για τα έπιπλα της κουζίνας σας και κάνετε την καθημερινότητά σας πιο άνετη.


Ανοιχτά ντουλάπια κουζινας με στυλ

#4. Ιδανική λύση για φακέλους

 Ιδανική λύση για φακέλουςΈνα ερμάριο για τους κρεμαστούς φακέλους είναι η λύση για να μπει τέλος στο χάος που δημιουργείται στις επιφάνειες του γραφείου μας με σωρούς από έγγραφα και ντοσιέ.

Ακόμη, αν διαθέτει και κλειδαριά στο κάθε συρτάρι, απολαμβάνετε μεγαλύτερη σιγουριά για την ασφάλεια των εγγράφων σας!

Advertisement

#5. Must έπιπλο για κάθε γραφείο

Must έπιπλο για κάθε γραφείοΜία αρχειοθήκη θεωρείται βασικό έπιπλο σε κάθε επαγγελματικό γραφείο! Συνήθως παραμένει κρυφή καθώς τη βρίσκουμε κάτω από την επιφάνεια του γραφείου. Όμως, είναι ένα απόλυτα βοηθητικό έπιπλο που αξίζει να επενδύσουμε!

Προτιμάμε αρχειοθήκες με ροδάκια για εύκολη μετακίνηση αλλά και με συρτάρια που μπορούν να αποθηκεύσουν τόσο τους φακέλους μας όσο και αντικείμενα ή αναλώσιμα που χρειαζόμαστε στις καθημερινές μας εργασίες!

Ανακαλύψτε περισσότερες πρακτικές λύσεις επίπλων για την καλύτερη οργάνωση του γραφείου σας

Advertisement
Περισσότερα

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ & ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ

Ηλιακοί θερμοσίφωνες και οικονομία

Ένα θέμα που συνδέεται άμεσα με την χρήση του ηλιακού θερμοσίφωνα, είναι η οικονομία που επιτυγχάνει το νοικοκυριό που τον έχει εγκαταστήσει.

Published

on

Οι Ηλιακοί θερμοσίφωνες αποτελούν την καλύτερη λύση για τη διασφάλιση ζεστού νερού χρήσης σε μία κατοικία, με ιδιαίτερη οικονομία | Ηλιακοί θερμοσίφωνες

Ένα θέμα που συνδέεται άμεσα με την χρήση του ηλιακού θερμοσίφωνα, είναι η οικονομία που επιτυγχάνει το νοικοκυριό που τον έχει εγκαταστήσει.

Η μεγαλύτερη απόδειξη είναι τα εκατομμύρια των ηλιακών που έχουν εγκατασταθεί κι καθημερινά πληθαίνουν, και τα ευχαριστημένα νοικοκυριά, που είδαν την οικονομική τους κατάσταση να βελτιώνεται, αφού μειώθηκαν τα έξοδα για την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος.

Και είναι ένα μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, που κάνει τους ηλιακούς θερμοσίφωνες να ξεχωρίζουν και να κερδίζουν συνεχώς έδαφος. 


Πως γίνεται αυτό;

Απλώς, το νερό που θα χρησιμοποιηθεί, ζεσταίνεται από τους συλλέκτες που αποτελούν τον ηλιακό θερμοσίφωνα, αξιοποιώντας την – δωρεάν – και ανεξάντλητη ηλιακή ενέργεια και στη συνέχεια είναι έτοιμο να χρησιμοποιηθεί.

Advertisement

Αυτό είναι λοιπόν αποτέλεσμα της ίδιας της λειτουργίας του συστήματος, εξαρτάται όμως σε κάποιο βαθμό και από την ποιότητα των υλικών κατασκευής και άλλων παραγόντων.

Για παράδειγμα, η ποιότητα που έχουν τα γυαλιά από τα οποία αποτελούνται οι συλλέκτες και ο βαθμός στον οποίον απορροφούν τις ηλιακές ακτίνες οι συλλέκτες, είναι δύο παράγοντες αποδοτικής και επομένως οικονομικής λειτουργίας.

Πέραν όμως από τα κατασκευαστικά χαρακτηριστικά, πολύ μεγάλο ρόλο παίζει η θέση στην οποία είναι τοποθετημένος ο ηλιακός, ο νότιος προσανατολισμός του και το επίπεδο της κλίσης του.

Ενώ, ιδιαίτερα σημαντικός παράγοντας για την επιλογή του σωστού ηλιακού θερμοσίφωνα, εκείνου δηλαδή που καλύπτει τις ανάγκες μιας οικιακής εστίας, είναι ο αριθμός των ατόμων που την αποτελούν και οι αντίστοιχες ανάγκες τους σε ζεστό νερό καθημερινά.

 

Advertisement

Οικονομία και λόγω απόσβεσης

Δεν είναι όμως μόνο η χρήση του ηλιακού που εξοικονομεί χρήματα σε μια οικογένεια. Ένας καλός ηλιακός έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και σχετικά μικρό κόστος αγοράς, οπότε η απόσβεση της προμήθειας του γίνεται σε λίγα χρόνια, ενώ η ζωή του διαρκεί πολύ περισσότερα.

Άλλος ένας παράγοντας λοιπόν, που συμπεριλαμβάνεται στα συν της αγοράς ενός ηλιακού.

Επομένως, μπορούμε να έχουμε στο μυαλό μας ότι ηλιακοί θερμοσίφωνες σημαίνει χαμηλό κόστος και οικονομία στο νοικοκυριό.

Το να χρησιμοποιούμε ζεστό νερό, όποια ώρα θελήσουμε, χωρίς χρονοτριβές και χωρίς κόστος, για πολλά χρόνια, εφόσον τηρούμε τους κανόνες καλής συντήρησης, είναι η απόδειξη γι’ αυτό!

 

Advertisement

Προμηθευτείτε και αξιοποιείστε έναν ηλιακό θερμοσίφωνα

Αποφασίστε σήμερα να προχωρήσετε σε αγορά ενός καλού ηλιακού θερμοσίφωνα που να καλύπτει τις ανάγκες σας.

Η εταιρεία AGELOPOULOS GROUP με το κύρος του ονόματος και της εμπειρίας της, σας περιμένει να σας ξεναγήσει στον κόσμο των ηλιακών και να σας βοηθήσει να επιλέξετε εκείνον που αντιστοιχεί στις ανάγκες σας και θα αλλάξει την καθημερινότητα σας προς το καλύτερο.

 

Δείτε περισσότερα: https://www.agelopoulos.gr/iliakoi-thermosifones.html

Advertisement

Περισσότερα

GHOSTFILM MEDIA PRODUCTION

Εταιρικά Βίντεο

VIRAL NEWS

Βρέθηκε το ναυάγιο του θρυλικού πλοίου Endurance Βρέθηκε το ναυάγιο του θρυλικού πλοίου Endurance
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ7 μήνες ago

Ανταρκτική: Βρέθηκε το ναυάγιο του θρυλικού πλοίου Endurance

Έπειτα από 106 χρόνια στον πυθμένα της θάλασσας Weddell, το θρυλικό πλοίο «Endurance» του εξερευνητή της Ανταρκτικής, Sir Ernest Shackleton,...

- Ο Πούτιν προειδοποίησε τη Δύση ότι θα υπάρξουν «συνέπειες που δεν έχουν δει ποτέ», αν υπάρξει απόπειρα παρέμβασης - Ο Πούτιν προειδοποίησε τη Δύση ότι θα υπάρξουν «συνέπειες που δεν έχουν δει ποτέ», αν υπάρξει απόπειρα παρέμβασης
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ7 μήνες ago

Ουκρανία: Ξεκίνησε ο πόλεμος – Έκτακτο διάγγελμα τα ξημερώματα από τον Πούτιν

Νωρίτερα, σε έκτακτο διάγγελμά του ο Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε την έναρξη στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία, ζητώντας από τους ουκρανούς στρατιώτες...

Οι Νέες συγκλονιστικές εικόνες από την στιγμή της προσεδάφισης του Perseverance στον πλανήτη Άρη Οι Νέες συγκλονιστικές εικόνες από την στιγμή της προσεδάφισης του Perseverance στον πλανήτη Άρη
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 έτη ago

Perseverance: Το ρόβερ της NASA έστειλε στη Γη τις πρώτες έγχρωμες φωτογραφίες του από τον Άρη

Ιστορία γράφει το Perseverance που προσγειώθηκε στον ‘Αρη και έχει στείλει ήδη τις πρώτες εικόνες από την προσεδάφισή του η...

«Η Ευρώπη από Ψηλά» μέσα από τον φακό του National Geographic «Η Ευρώπη από Ψηλά» μέσα από τον φακό του National Geographic
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ2 έτη ago

«Η Ευρώπη από Ψηλά» μέσα από τον φακό του National Geographic

Τα εντυπωσιακά εναέρια πλάνα του National Geographic αποκαλύπτουν μια άλλη πλευρά της Ευρώπης, μέσα από το 2ο κύκλο της σειράς-ντοκιμαντέρ.

Europa League: Καθάρισε με 4άρα η Μάντσεστερ Γιουν., κοντά στον αποκλεισμό η Νάπολι Europa League: Καθάρισε με 4άρα η Μάντσεστερ Γιουν., κοντά στον αποκλεισμό η Νάπολι
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ2 έτη ago

Europa League: Σαρωτική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ…καθάρισε με 4άρα την Σοσιεδάδ

Με εξαιρετικούς Φερνάντες και Ράσφορντ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση κόντρα στη Σοσιεδάδ.

Επιστήμονες κατάφεραν να «χακάρουν» τα όνειρα Επιστήμονες κατάφεραν να «χακάρουν» τα όνειρα
ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 έτη ago

Επιστήμονες κατάφεραν να «χακάρουν» τα όνειρα

Επιστήμονες κατάφεραν να… «χακάρουν» τα όνειρα και απέδειξαν ότι είναι εφικτός ο διάλογος με κάποιον που ονειρεύεται.

Η σατιρική διαφήμιση της Τούνμπεργκ για την προσεδάφιση στον Άρη Η σατιρική διαφήμιση της Τούνμπεργκ για την προσεδάφιση στον Άρη
PEOPLE2 έτη ago

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ ξαναχτυπά: Το σατιρικό σποτ για τα «διαστημικά όνειρα»

Εν αναμονή της προσεδάφισης του Perseverance rover της NASA στον Άρη, η Σουηδή ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία για...

Πρώην καζίνο του Ντόναλντ Τραμπ κατεδαφίστηκε με ελεγχόμενη έκρηξη Πρώην καζίνο του Ντόναλντ Τραμπ κατεδαφίστηκε με ελεγχόμενη έκρηξη
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 έτη ago

Πρώην καζίνο του Ντόναλντ Τραμπ κατεδαφίστηκε με ελεγχόμενη έκρηξη

Ένα από τα παλαιότερα ξενοδοχεία-καζίνο του Ντόναλντ Τραμπ στο Ατλάντικ Σίτι κατεδαφίστηκε την Τετάρτη και η όλη διαδικασία καταγράφηκε σε...

Επιστάτης θυσίασε αγελάδα επειδή δεν έβρισκε... εργάτες - «Ξέρετε πόσο δύσκολο ήταν;» Επιστάτης θυσίασε αγελάδα επειδή δεν έβρισκε... εργάτες - «Ξέρετε πόσο δύσκολο ήταν;»
PEOPLE2 έτη ago

Απίστευτο: Επιστάτης θυσίασε αγελάδα επειδή δεν έβρισκε… εργάτες – «Ξέρετε πόσο δύσκολο ήταν;»

Η απίστευτη θυσία της αγελάδας έγινε στο Καζακστάν.

Σκηνές... απείρου κάλλους σε δημοτικό συμβούλιο - «Τους γαμ…με» (video) Σκηνές... απείρου κάλλους σε δημοτικό συμβούλιο - «Τους γαμ…με» (video)
ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ2 έτη ago

Σκηνές… απείρου κάλλους σε δημοτικό συμβούλιο – «Τους γαμ…με» (video)

Εκφράσεις που θυμίζουν περισσότερο κερκίδα, παρά συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου καταγράφηκαν στο Μεσολόγγι.

Advertisement

ΑΡΕΣΟΥΝ