ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν θα δει ποτέ τη μάνα της, αλλά θα γίνει σύμβολο ζωής στην περιοχή!!

Οι γιατροί πάλεψαν… Και ο Θεός ήθελε! Μέσα στη θανατερή μυρωδιά που σκεπάζει κάθε γωνιά, σπίτι και δρόμο της αποκλεισμένης Γάζας, ο Θεός έδωσε μια ζωή!

Δημοσιεύθηκε

/

Οι γιατροί πάλεψαν… Και ο Θεός ήθελε! Μέσα στη θανατερή μυρωδιά που σκεπάζει κάθε γωνιά, σπίτι και δρόμο της αποκλεισμένης Γάζας, ο Θεός έδωσε μια ζωή!

Ένα βρέφος γεννιέται στη λίγη ώρα αφού η μητέρα του έχει αφήνει την τελευταία της πνοή μετά από ισραηλινή επιχείρηση.

Το νεογέννητο ήρθε στον κόσμο πρόωρα, σύμφωνα με το BBC. Οι γιατροί της έδιναν 50-50 πιθανότητες για να επιζήσει. Αλλά εκείνη τα κατάφερε.

Η μητέρα της τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια αεροπορικής επιδρομής των Ισραηλινών στο κέντρο της Γάζας τη νύχτα της

Πέμπτης προς την Παρασκευή.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά πέθανε πάνω στο χειρουργικό τραπέζι. Οι γιατροί δεν έχασαν χρόνο. Έκαναν καισαρική και έσωσαν το κοριτσάκι της.

Η μητέρα ήταν νεκρή 10 λεπτά όταν οι γιατροί κατάφεραν να βγάλουν το παιδί από τα σπλάχνα της. Αν αργούσαν άλλα πέντε λεπτά, το παιδί δεν θα ήταν ζωντανό σύμφωνα με τον γιατρό Fadi Al-Khrote, γράφει το Al Jazeera.

Η 23χρονη γυναίκα βρισκόταν σε ένα διώροφο κτίριο μαζί με άλλες τέσσερις οικογένειες όταν χτύπησαν οι Ισραηλινοί.

Κι αν η μικρή που γεννήθηκε λίγα λεπτά μετά το θάνατο της μητέρας είναι τυχερή, υπάρχουν παιδιά στα μαιευτήρια της Γάζας που έχουν παγιδευτεί στη μέση του πολέμου.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο Shifa της Γάζας δίνουν τιτάνιο αγώνα για να σώζουν ζωές παιδιών που δεν έφταιξαν ποτέ αλλά πληρώνουν ακριβά χωρίς να φταίνε. Και αυτοί που τα σκοτώνουν το ξέρουν. Η μικρούλα γεννήθηκε και δεν θα δει ποτέ τη μαμά της, αλλά θα γίνει σύμβολο ζωής και μακάρι και ειρήνης…

Διαφήμιση

Δώστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΡΕΣΟΥΝ

Exit mobile version