ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δύο αδέλφια στην Κύπρο παντρεύτηκαν την ίδια γυναίκα με… προξενιό Κύπριου βουλευτή!

Κι όμως δεν πρόκειται για κάποιο σήριαλ, είδατε; Πολλές φορές η ίδια η ζωή ξεπερνάει ακόμα και τη φαντασία! Η παρακάτω ιστορία είναι πραγματικά ασύλληπτη, δεν την χωράει ο νους!

Δημοσιεύθηκε

/

Κι όμως δεν πρόκειται για κάποιο σήριαλ, είδατε; Πολλές φορές η ίδια η ζωή ξεπερνάει ακόμα και τη φαντασία! Η παρακάτω ιστορία είναι πραγματικά ασύλληπτη, δεν την χωράει ο νους! Κύπριος βουλευτής παρενέβη για να παντρευτεί «μεγαλοκοπέλα» ψηφοφόρος του, με εισαγόμενο γαμπρό από τη Συρία, είκοσι χρόνια μικρότερο της. Η υπόθεση δεν θα ερχόταν ποτέ στη δημοσιότητα αν ο Σύρος δεν προσέφευγε στο δικαστήριο για να ζητήσει ανάκληση απόφασης του υπουργείου Εσωτερικών για αφαίρεση της κυπριακής υπηκοότητας που του είχε παραχωρηθεί.

Η υπόθεση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο αν ληφθεί υπόψη ότι ο Σύρος μόλις πήρε την υπηκοότητα χώρισε την Κύπρια «μεγαλοκοπέλα» για να παντρευτεί μια Λιβανέζα με την οποία είχε αποκτήσει τρία παιδιά κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου του. Από τη στιγμή που ο Σύρος είχε αποκτήσει υπηκοότητα φρόντισε να κυπροποιήσει και τη Λιβανέζα αλλά και τα τρία παιδιά τους.

Το υπουργείο εσωτερικών αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και έτσι αφαίρεσε την υπηκοότητα από όλους και βρέθηκε μπροστά σε μια νέα έκπληξη. Ο Σύρος όταν χώρισε την Κύπρια «μεγαλοκοπέλα» φρόντισε να την αποκαταστήσει φέρνοντας από τη Συρία τον μικρότερο αδελφό του, ο οποίος παντρεύτηκε την πρώην σύζυγο, με την οποία είχε διαφορά ηλικίας 30 χρόνων!

Στη διευθέτηση έβαλε πάλι το χεράκι του ο Κύπριος βουλευτής που δεν ήθελε με τίποτα να αφήσει την ψηφοφόρο του χωρίς άντρα.

Δώστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΡΕΣΟΥΝ

Exit mobile version