ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΠΑ: Βιντεοσκοπούσαν γυμνές γυναίκες αξιωματικούς ενώ έκαναν μπάνιο!

Ροζ σκάνδαλο συγκλονίζει το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου, τουλάχιστον τρεις γυναίκες αξιωματικοί έπεσαν θύμα κρυφής βιντεοσκόπησης, από άνδρες συναδέλφους τους, ενώ έκαναν μπάνιο.

Δημοσιεύθηκε

/

Ροζ σκάνδαλο συγκλονίζει το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου, τουλάχιστον τρεις γυναίκες αξιωματικοί έπεσαν θύμα κρυφής βιντεοσκόπησης, από άνδρες συναδέλφους τους, ενώ έκαναν μπάνιο. Ειδικότερα, αξιωματικοί υποστηρίζουν ότι ύποπτος είναι ένας 24χρονος υπαξιωματικός ο οποίος κατηγορείται για τη μαγνητοσκόπηση και τη διανομή των βίντεο. Σύμφωνα με το CNN, το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίγεται μέσα στο υποβρύχιο Wyoming στη Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών.¨

Την ίδια ώρα, διενεργείται έρευνα ενώ ο 24χρονος έλαβε εντολή να αποχωρήσει από το υποβρύχιο έως ότου ολοκληρωθεί η διερεύνηση της υπόθεσης.

Στο μεταξύ, δεν αποκλείεται η κάμερα του δράστη να κατέγραψε άνδρες και γυναίκες με αδαμιαία περιβολή αλλά οι αρμόδιοι ισχυρίζονται ότι τα πλάνα που κυκλοφόρησαν αφορούν μόνο γυναίκες.

Σημειώνεται ότι το υποβρύχιο Wyoming ήταν ένα από τα πρώτα που υποδέχτηκε γυναίκες το 2011 με μία ομάδα 12 γυναικών.

Δώστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΡΕΣΟΥΝ

Exit mobile version