Κέρκυρα: Τραγωδία με νεκρό βρέφος 4 μηνών από πνιγμό
Τραγωδία στην Κέρκυρα από την είδηση του θανάτου βρέφους μόλις 4 μηνών σε πεντάστερο ξενοδοχείο του Αγίου Γεωργίου Αργυράδων.
Τραγωδία στην Κέρκυρα από την είδηση του θανάτου βρέφους μόλις 4 μηνών σε πεντάστερο ξενοδοχείο του Αγίου Γεωργίου Αργυράδων.
Το μόλις 4 μηνών αγγελούδι από τη Βρετανία βρισκόταν με τη 30χρονη μητέρα του για διακοπές στο νησί των Φαιάκων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 30χρονη έβαλε το βράδυ της Πέμπτης για ύπνο το μωρό, δίνοντάς του γάλα με το μπιμπερό. Οταν το παιδί τελείωσε το φαγητό του, η μητέρα τού άφησε το άδειο μπουκάλι για να το πιπιλάει το παιδί και να αποκοιμηθεί.
Οταν το πρωί περίπου στις 7:30 η άτυχη μητέρα ξύπνησε και πήγε να δει τι κάνει το μωρό της, παρατήρησε ότι εκείνο δεν κινείται και δεν αντιδρούσε στις λέξεις της.
Η 30χρονη μητέρα αναστατώθηκε και κάλεσε τους ανθρώπους του ξενοδοχείου για να ειδοποιήσουν γιατρό και να δουν τι συμβαίνει στο βρέφος.
Ο γιατρός που πήγε διαπίστωσε τον θάνατο του μωρού, μάλλον από πνιγμό και η μητέρα στο άκουσμα της τραγικής είδησης επιχείρησε να πηδήξει από το μπαλκόνι του δωματίου της, ωστόσο την τελευταία στιγμή οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου την συγκράτησαν και της έσωσαν τη ζωή.
Η Βρετανίδα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να λάβει ψυχολογική υποστήριξη, καθώς έχει πάθει σοκ από τον θάνατο του παιδιού της.
Αύριο θα πραγματοποιηθεί ιατροδικαστική εξέταση στο βρέφος προκειμένου να αποδοθούν ή όχι ευθύνες στη μητέρα για τον θάνατό του.