ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαθητές έβγαλαν στη φόρα το ακατάλληλο βίντεο καθηγήτpιας!

Σάλος έχει δημιουργηθεί στην τοπική κοινωνία μιας τσεχικής πόλης, όταν διαπιστώθηκε πως μία καθηγήτρια, στην προσπάθειά της να ενισχύσει το μηνιαίο εισόδημά της, συμμετείχε σε ροζ ταινίες.

Δημοσιεύθηκε

/

Σάλος έχει δημιουργηθεί στην τοπική κοινωνία μιας τσεχικής πόλης, όταν διαπιστώθηκε πως μία καθηγήτρια, στην προσπάθειά της να ενισχύσει το μηνιαίο εισόδημά της, συμμετείχε σε ροζ ταινίες. Τριάντα πέντε Μαϊων και μητέρα δύο παιδιών, η γυναίκα απομακρυνθηκε από τη θέση της όταν οι ίδιοι οι μαθητές της ανακάλυψαν πορνογραφικό βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούσε . Η μητέρα ενός μαθητή, σε έξαλλη κατάσταση, ενημέρωσε το σχολείο.

Η καθηγήτρια από την Τσεχία έπαιρνε μέρος σε οντισιόν για ένα pόλο σε ταινία πορνό. Το βίντεο των σαράνταλεπτών που την παρουσίαζε σε αδαμιαία περιβολή να αλείφεται με λάδι, είχε κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο και ανακάλυψαν οι μαθητές της.

Η εκπαιδευτικός επιμένει πως οι παpαγωγοί της ταινίας τη νάρκωσαν, πως δεν είχε συνείδηση τού τι έκανε και πως πίστευε πως περνούσε από κάστινγκ για διαφήμιση εσωρούχων.

Δώστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΡΕΣΟΥΝ

Exit mobile version