ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ

Μουμιοποιημένα μωρά σε βάζα σε εγκαταλελειμμένο εργαστήριο στη Σιβηρία

Η αστυνομία στη Ρωσία διερευνά ένα εγκαταλελειμμένο εργαστήριο παθολογίας στο Τομπόλσκ της δυτικής Σιβηρίας στο οποίο ανακαλύφθηκαν μουμιοποιημένα μωρά. Εκτός των άλλων, στο εγκαταλελειμμένο εργαστήριο ανακαλύφθηκαν οστά και διάφορα τα ανθρώπινα όργανα διάσπαρτα γύρω από την εγκατάσταση.

Δημοσιεύθηκε

/

Η αστυνομία στη Ρωσία διερευνά ένα εγκαταλελειμμένο εργαστήριο παθολογίας στο Τομπόλσκ της δυτικής Σιβηρίας στο οποίο ανακαλύφθηκαν μουμιοποιημένα μωρά.
Εκτός των άλλων, στο εγκαταλελειμμένο εργαστήριο ανακαλύφθηκαν οστά και διάφορα τα ανθρώπινα όργανα διάσπαρτα γύρω από την εγκατάσταση.

Οι ουλές ήταν ορατές σε πολλά από τα όργανα των μωρών, και δείχνουν πού είχαν πραγματοποιηθεί οι χειρουργικές επεμβάσεις, κάποιες πρόσφατες, κάποιες πριν από τρία χρόνια.

Η τρομακτική και μακάβρια ανακάλυψη έγινε από τον φοιτητή της Ιατρικής Georgi Grigorchuk, ο οποίος με το που εισήλθε στην εγκατάσταση, είδε βάζα που περιέχουν ανθρώπινα υπολείμματα, διαφάνειες από εξετάσεις αίματος και κρανία στα σκονισμένα ράφια.

«Έμαθα για αυτό το μέρος από άλλους φοιτητές του Ιατρικού Κολεγίου μου», είπε. «Είχα ακούσει ότι σε αυτό το εργαστήριο ήταν πολλά εγκαταλελειμμένα ενδιαφέροντα πράγματα».

Η εγκατάσταση είχε χρησιμοποιηθεί για νεκροψίες μέχρι που το εργαστήριο μεταφέρθηκε σε νέο κτήριο σε ένα κοντινό νοσοκομείο. (apocalypsejohn)

Δείτε το βίντεο

Δώστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΡΕΣΟΥΝ

Exit mobile version