ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανιός για Πανούση: Δεν πάει να αυτοκτονήσει καλύτερα;

Με ιδιαίτερα απαξιωτικό τρόπο σχολίασε τις καταγγελίες Πανούση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός κάνοντας λόγο για «φαντασιώσεις» και αμφισβητώντας εκ βάθρων όσα υποστηρίζει ο πρώην υπουργός.

Published

on

Με ιδιαίτερα απαξιωτικό τρόπο σχολίασε τις καταγγελίες Πανούση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός κάνοντας λόγο για «φαντασιώσεις» και αμφισβητώντας εκ βάθρων όσα υποστηρίζει ο πρώην υπουργός.

«Αφήνεις έναν συνεργάτη της τρομοκρατίας να συνεργάζεται, να κοροϊδεύει την κυβέρνηση. Αφού είναι συνεργάτης της τρομοκρατίας, κρυφά τα κάνει, τον αφήνεις να κάνει αυτή τη δουλειά με κίνδυνο να έχεις τρομοκρατικές ενέργειες και είσαι υπουργός Δημόσιας Τάξης; Δεν πας να αυτοκτονήσεις καλύτερα; Αυτά είναι το παιχνίδι της γειτονιάς, το κουτσομπολιό της γειτονιάς!» δήλωσε ο Ν. Μανιός στο Βήμα fm 99,5.

Υποστήριξε δε ότι όλα αυτά είναι ένα παιχνίδι του κ. Πανούση «το οποίο εντάσσεται μέσα σε μια αντικυβερνητική τακτική που την βλέπουμε πώς εξελίσσεται και συνδέθηκε με άλλα πράγματα και είναι πιο πολύ στην προσπάθειά του να παραμένει στη δημοσιότητα».

Οπως τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «Είσαι υπουργός και είπες στον Ρουμπάτη να ενημερώσει τον πρωθυπουργό… Αυτός δηλαδή δεν είχε επαφή με τον πρωθυπουργό; Αυτό το πράγμα είναι ένα παιχνίδι δικό του. Μια φαντασίωση είναι».

Advertisement

Για να προσθέσει: «Πήγε στον πρωθυπουργό και του είπε «έχω υποψίες, παρακολουθήσεις και τέτοια». Τίποτα δεν είχε, τρίχες! Φαντασιώσεις!». Υπενθύμισε μάλιστα ότι το 1984 η Ελευθεροτυπία, με ένα πρωτοσέλιδο και κατήγγειλε επτά Έλληνες πολίτες – ένας εξ αυτών ήταν και ο Ν Μανιός – ότι είναι η ηγεσία της 17 Νοέμβρη. «Τους πήγαμε στο δικαστήριο ευθαρσώς, κερδίσαμε τη δίκη, 3 εκατομμύρια δραχμές αποζημίωση έβγαλε το δικαστήριο προσωπικά σε εμένα, γιατί είχαν διαχωριστεί για λόγους τυπικούς οι διαδικασίες, αν και δεν πήγα να τα πάρω. Και τι ήταν αυτά; Ήταν συζητήσεις που γίνονταν από παρακολουθήσεις που υποτίθεται ότι γίνονταν και τα έκαναν η ΚΥΠ – ή δεν ξέρω ποιες μυστικές υπηρεσίες. Αυτά θυμίζουν το πιο μαύρο παρελθόν της Ελλάδας».

Ο Ν. Μανιός διηγήθηκε μάλιστα και μια παλαιά ιστορία: «Επί Κωνσταντίνου Καραμανλή πρωθυπουργού, ένας από τους αρχηγούς της Αστυνομίας ονόματι Καραθανάσης πήγε και είπε στον Καραμανλή ότι «έχω στοιχεία ότι ο Μανιός, αυτοί και αυτοί είναι η 17 Νοέμβρη». Τον κάλεσε τότε ο Καραμανλής, παρουσία του Αρχηγού της Αστυνομίας, και του λέει: «Αν αυτά που λες είναι σωστά, θα πας να τους συλλάβεις τώρα. Τώρα! Αλλά αν αποδειχθούν στο δικαστήριο ότι είναι αθώοι, εγώ θα σε…!». Βέβαια, όχι μόνο δεν μας συνέλαβαν, αλλά σταμάτησαν για ένα μεγάλο διάστημα να μας παρακολουθούν, που είχαν γίνει η σκιά μας».

Advertisement

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΡΕΣΟΥΝ

Exit mobile version