Connect with us

Δημοσιεύθηκε

/

Μια εκπληκτική αναφορά του Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ λέει ότι στην ατζέντα του Πρωθυπουργού Μεντβέντεφ στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) πριν 2 εβδομάδες βρισκόταν το γεγονός ότι η Ρωσία θα προειδοποιούσε τον Πρόεδρο Ομπάμα ότι “έχει έρθει ώρα” να ενημερώσει τον κόσμο για την αλήθεια σχετικά με τους εξωγήινους και εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν συμμετάσχουν στην ανακοίνωση, τότε το Κρεμλίνο θα το κάνει με δική του ανακοίνωση.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι ένα ελβετικό ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με έδρα την Κολωνία και τη Γενεύη και περιγράφει τον εαυτό του ως έναν ανεξάρτητο διεθνή οργανισμό που δεσμεύεται να βελτιώσει την κατάσταση του κόσμου, με τη συμβολή επιχειρήσεων, πολιτικών, ακαδημαϊκών και άλλων ηγετών της κοινωνίας για τη διαμόρφωση της παγκόσμιας, περιφερειακής και βιομηχανικής ατζέντας.

Το Φόρουμ, σύμφωνα με το aorata-gegonota.blogspot.gr, είναι περισσότερο γνωστό για την ετήσια συνάντησή του στο Νταβός, ένα ορεινό θέρετρο στο Graubünden, στις ανατολικές Άλπεις στην Ελβετία. Η συνάντηση συγκεντρώνει περίπου 2.500 κορυφαίους ηγέτες του επιχειρηματικού κόσμου, διεθνείς πολιτικούς ηγέτες, επιλεγμένους διανοούμενους και δημοσιογράφους για να συζητήσουν τα πιο πιεστικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος, συμπεριλαμβανομένης της υγείας και του περιβάλλοντος.

Ο Μεντβέντεφ έχει προγραμματιστεί να ανοίξει αυτό το φόρουμ όπου 50 αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ και της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον, θα παραστούν στη συνεδρίαση πέντε ημερών που άρχισε στις 23 Ιανουαρίου.

Κρίσιμο είναι να σημειωθεί σχετικά με αυτό το Φόρουμ ότι το παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ, το 2013 στη συνοπτική παρουσίαση του, προγραμμάτισε διάλογο και συζήτηση για μια σειρά θεμάτων χαρακτηρισμένα ως παράγοντες Χ, από τη φύση της κατηγορίας, και τα οποία περιλαμβάνουν την “ανακάλυψη εξωγήινης ζωής” για την οποία δήλωσαν: “Η απόδειξη της ζωής αλλού στο σύμπαν θα μπορούσε να έχει σοβαρές ψυχολογικές συνέπειες για τα συστήματα της ανθρώπινης πίστης”.

Εξίσου κρίσιμο να σημειωθεί είναι ότι ο Μεντβέντεφ, μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης του στις 7 Δεκεμβρίου 2012 με δημοσιογράφους στη Μόσχα, συνέχισε να μιλάει στους δημοσιογράφους και έκανε κάποια εκτός αέρα σχόλια χωρίς να ξέρει ότι το μικρόφωνο του ήταν ακόμα ανοιχτό. Στη συνέχεια ρωτήθηκε από έναν δημοσιογράφο αν «ο πρόεδρος παραλαμβάνει τα μυστικά αρχεία για τους εξωγήινους, όταν λαμβάνει το χαρτοφύλακα που απαιτείται για την ενεργοποίηση του πυρηνικού οπλοστασίου της Ρωσίας», ο Μεντβέντεφ απάντησε:

“Μαζί με τον χαρτοφύλακα με τους κωδικούς των πυρηνικών, ο πρόεδρος της χώρας, αποκτά ειδικό φάκελο «άκρως απόρρητο». Αυτός ο φάκελος στο σύνολό του περιέχει πληροφορίες σχετικά με τους εξωγήινους που επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας …Μαζί με αυτό, του δίνεται μια έκθεση της απολύτως μυστικής ειδικής υπηρεσίας που ασκεί τον έλεγχο των εξωγήινων στο έδαφος της χώρας μας …Περισσότερες πληροφορίες για το θέμα αυτό μπορείτε να πάρετε από μια γνωστή ταινία που ονομάζεται Men In Black …εγώ δεν θα σας πω πόσοι από αυτούς είναι ανάμεσά μας, διότι μπορεί να προκαλέσει πανικό”.

Δυτική πηγές ειδήσεων αναφέροντας σχετικά με τη συγκλονιστική απάντηση Μεντβέντεφ για τους εξωγήινους δήλωσαν ότι «αστειεύεται», καθώς ανέφερε την ταινία Men In Black, την οποία θεώρησαν, λανθασμένα, ως αναφορά στην αμερικάνικη ταινία επιστημονικής φαντασίας και επίσης περιπέτεια και κωμωδία του 1997 για δύο μυστικούς πράκτορες που μάχονται εναντίον των εξωγήινων στις ΗΠΑ.

Ο Μεντβέντεφ, ωστόσο, δεν αναφερόταν στην αμερικανική ταινία, αλλά, αντίθετα, μιλούσε για τη διάσημη ρωσική ταινία ντοκιμαντέρ Men In Black που περιγράφει λεπτομερώς πολλά UFO και εξωγήινες ανωμαλίες.

Εκεί που οι δυτικές πηγές ειδήσεων ανέφεραν ότι ο Μεντβέντεφ, είπε “Πιο λεπτομερείς πληροφορίες για το θέμα αυτό μπορείτε να πάρετε από μια γνωστή ταινία που ονομάζεται «Men In Black», η πραγματική απάντηση του ήταν, «Μπορείτε να λάβετε πιο λεπτομερείς πληροφορίες έχοντας παρακολουθήσει το ντοκιμαντέρ με το ίδιο όνομα».

Διαφήμιση

Ο λόγος που τα δυτικά μέσα προπαγάνδας ειδήσεων σκόπιμα στρεβλώνουν τα λόγια του Μεντβέντεφ γίνεται εμφανής μετά την συγκλονιστική δήλωση του και όπως αποδεικνύεται με ένα μόνο παράδειγμα της λεγόμενης αναφοράς τους σε αυτήν την αποκάλυψη ότι η εξωγήινη ζωή ήδη είναι στον πλανήτη μας, όπου ο τίτλος ενός τέτοιου άρθρου ήταν “ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ κάνει μια δήλωση για τους εξωγήινους και οι συνωμοσιολόγοι χάνουν αμέσως το μυαλό τους”.

Αν κάποιος «χάνει το μυαλό του» για τους εξωγήινους, θα πρέπει να επισημανθεί, σίγουρα δεν είναι η Ρωσία, αλλά το Βατικανό, το οποίο το Νοέμβριο του 2009 ανακοίνωσε ότι «προετοιμάζεται για την εξωγήινη αποκάλυψη”.

Ομοίως, και προφανώς, “χάνει το μυαλό της” η κυβέρνηση των ΗΠΑ, οι ίδιοι αξιωματούχοι, όπως ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου Timothy Good, και συγγραφέας του βιβλίου Πάνω από τα Απόρρητα: Η Παγκόσμια συγκάλυψη των UFO -Above Top Secret: The Worldwide U.F.O. Cover-Up, ο οποίος τον Φεβρουάριο του 2012 δήλωσε ότι ο πρώην πρόεδρος Ντουάιτ Αϊζενχάουερ είχε τρεις μυστικές συναντήσεις με εξωγήινους που ήταν «Nordic-οι λεγόμενοι Άρειοι» στην εμφάνιση και όπου ένα «Σύμφωνο», υπεγράφη για να κρατηθεί το πρόγραμμά τους στη Γη μυστικό.

Με την πρόσφατη ανακάλυψη στη ρωσική πόλη του Βλαδιβοστόκ του 300 εκατομμυρίων ετών οδοντοτού τροχού UFO και τις αναφορές επιστημόνων, αστροναυτών και χρηστών του YouTube για όλο και πιο περίεργα γεγονότα στο φεγγάρι, την ανακάλυψη σύμφωνα με αναφορά του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος 1.000 αρχαίων ποταμών στον Άρη, και τους επιστήμονες του Ηνωμένου Βασιλείου και της Σρι Λάνκα να λένε ότι έχουν πλέον «ακλόνητες αποδείξεις εξωγήινης ζωής», αφού διαπίστωσαν απολιθωμένα φύκια μέσα μετεωρίτη, οι μόνοι που φαίνονται πραγματικά “να χάνουν το μυαλό τους” είναι οι Δυτικοί, κυρίως Αμερικανοί, προπαγανδιστές που για δεκαετίες κάλυψαν μια από τις πιο σημαντικές ιστορίες σε όλη την ανθρώπινη ιστορία ότι “δεν είμαστε μόνοι μας”.

Κατά πόσον ο Μεντβέντεφ μπόρεσε πριν 2 εβδομάδες στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ να πείσει το καθεστώς Ομπάμα να πει την αλήθεια για τα UFO και τους εξωγήινους δεν το γνωρίζουμε. Αυτό που όμως ξέρουμε, είναι ότι με ή χωρίς τις ΗΠΑ, το Κρεμλίνο σίγουρα θα ξεκινήσει τη διαδικασία αποκάλυψης της αλήθειας για αυτό που ήδη γνωρίζουμε ότι είναι αληθινό.

Εκτός από την αποκάλυψη των εξωγήινων η Ρωσία απείλησε τις ΗΠΑ με δορυφορικές φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι η 9/11 ήταν μια εσωτερική δουλειά μόλις χθες. Θα δημοσιεύσουμε την ιστορία αυτή σε επόμενο άρθρο.

GHOSTFILM MEDIA PRODUCTION

Εταιρικά Βίντεο

VIRAL NEWS

Η Μπαρτσελόνα έκλεισε τη συμφωνία χρηματοδότησης του «Espai Barca» Η Μπαρτσελόνα έκλεισε τη συμφωνία χρηματοδότησης του «Espai Barca»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ1 έτος πριν

Η Μπαρτσελόνα έκλεισε τη συμφωνία χρηματοδότησης του «Espai Barca»

To σχέδιο προβλέπει 20 επενδυτές με 1,450 δισ. ευρώ, ποσό που καλύπτει το κόστος των εργασιών του σχεδίου

Λισαβόνα: Ακτιβιστές μάζεψαν 650.000 αποτσίγαρα και τα στοίβαξαν σε πλατεία Λισαβόνα: Ακτιβιστές μάζεψαν 650.000 αποτσίγαρα και τα στοίβαξαν σε πλατεία
ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 έτος πριν

Λισαβόνα: Ακτιβιστές μάζεψαν 650.000 αποτσίγαρα και τα στοίβαξαν σε πλατεία

Ακτιβιστές για την προστασία του περιβάλλοντος συνέλεξαν περίπου 650.000 αποτσίγαρα και τα στοίβαξαν την Κυριακή σε μια πλατεία, στο κέντρο...

Ο αθλητής Franz Müllner τράβηξε ένα τρένο 81 τόνων για δέκα μέτρα και 60 εκατοστά σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ. Ο αθλητής Franz Müllner τράβηξε ένα τρένο 81 τόνων για δέκα μέτρα και 60 εκατοστά σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ.
ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 έτος πριν

Franz Müllner: Τράβηξε τρένο 81 τόνων για δέκα μέτρα

Ο αθλητής Franz Müllner τράβηξε ένα τρένο 81 τόνων για δέκα μέτρα και 60 εκατοστά σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ

Η Χάρις Αλεξίου βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4» Η Χάρις Αλεξίου βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4»
YOUTUBE1 έτος πριν

Η Χάρις Αλεξίου στον καναπέ του «Στούντιο 4»

Η Χάρις Αλεξίου βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4» και μίλησε για την πορεία της στο τραγούδι, την οικογένειά της και...

Ο αισθησιακός χορός της Heidi Klum, που αναστάτωσε τους θαυμαστές της στο Instagram Ο αισθησιακός χορός της Heidi Klum, που αναστάτωσε τους θαυμαστές της στο Instagram
SOCIAL NEWS1 έτος πριν

Heidi Klum: Το supermodel έβαλε “φωτιά” στο Instagram τον αισθησιακό χορό του

Ο αισθησιακός χορός της Heidi Klum, που αναστάτωσε τους θαυμαστές της στο Instagram. Δείτε την ανάρτηση του supermodel

Διαφήμιση

ΑΡΕΣΟΥΝ