ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πάπας Φραγκίσκος: Οι 8 συμβουλές του για μια ευτυχισμένη ζωή!

Ο Πάπας Φραγκίσκος μίλησε για το τι πρέπει να κάνουμε για να ζούμε μία ευτυχισμένη ζωή και μας δίνει 8 πολύ σημαντικά tips για να το πετύχουμε.

Δημοσιεύθηκε

/

Ο Πάπας Φραγκίσκος μίλησε για το τι πρέπει να κάνουμε για να ζούμε μία ευτυχισμένη ζωή και μας δίνει 8 πολύ σημαντικά tips για να το πετύχουμε. “Ζήσε και άσε και τους άλλους να κάνουν το ίδιο

Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να ζουν σύμφωνα με αυτήν την αρχή η οποία στη Ρώμη λέγεται με τον εξής τρόπο: “Προχώρα και άφησε και τους άλλους να κάνουν το ίδιο”.

Δίνε στους άλλους ανθρώπους

Οι άνθρωποι πρέπει να είναι ανοιχτοί και γενναιόδωροι απέναντι στους άλλους γιατί όταν το κάνουν αυτό παύουν να είναι εγωκεντρικοί και το στάσιμο νερό κάποια στιγμή σαπίζει, όπως έχει πει ο ίδιος ο Πάπας.

Προχώρα με ηρεμία στη ζωή

Ο Πάπας που δίδασκε στο παρελθόν λογοτεχνία σε σχολεία μιλούσε συνεχώς στους μαθητές του για τη σημασία της ηρεμίας στην καθημερινότητα.

Οι Κυριακές πρέπει να είναι σαν διακοπές

Όσοι δουλεύουν τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας, τις Κυριακές πρέπει να ξεκουράζονται καθώς αυτή η μέρα υπάρχει για να την περνάς με την οικογένειά σου και τους φίλους σου.

Πρέπει να απολαβάνεις τον ελεύθερο χρόνο σου

Διαφήμιση

Ο καταναλωτισμός φέρνει άγχος στους ανθρώπους“, είπε ο Πάπας και προτείνει στους γονείς να βρίσκουν χρόνο να παίζουν με τα παιδιά τους και να κλείνουν την τηλεόραση όταν κάθονται στο τραπέζι για φαγητό.

Σεβάσου και φρόντισε τη φύση

Η φροντίδα του περιβάλλοντος έχει μεγάλη σημασία για το μέλλον του πλανήτη. Όταν δεν το σέβεσαι είναι σαν να αυτοκτονείς καθώς το οδηγείς σιγά σιγά στην καταστροφή.

Σταμάτα να είσαι αρνητικός

Όταν μιλάς άσχημα για άλλους ανθρώπους δείχνεις ότι δε έχεις αυτοσεβασμό. Αυτό σημαίνει ότι νιώθεις ότι βρίσκεσαι τόσο χαμηλά που αντί να προσπαθείς να ανέβεις εσύ θέλεις να ρίξεις και τους άλλους κάτω. Το να αφήνεις γρήγορα πίσω σου αρνητικά συναισθήματα είναι απόλυτα υγιές.

Δούλεψε για την ειρήνη

Ζούμε σε εποχές που γίνονται πολλοί πόλεμοι. Η ειρήνη δίνει μερικές φορές την αίσθηση της απάθειας αλλά δεν ισχύει ποτέ αυτό. Η ειρήνη έχει πάντα δυναμική.

Δώστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΡΕΣΟΥΝ

Exit mobile version