Ο «πόλεμος του ποδοσφαίρου» μεταξύ Ελ Σαλβαδόρ και Ονδούρας

Αμέτρητοι πόλεμοι έχουν καταγραφεί στις μαύρες σελίδες της ιστορίας, όμως μόνο ένας είχε... ποδοσφαιρικό περιεχόμενο.Ήταν 14 Ιουλίου 1969 όταν ο στρατός του Ελ Σαλβαδόρ επιτέθηκε στην Ονδούρα, με αφορμή ένα ποδοσφαιρικό ματς.

Σπάρτακος «ὁ Θρᾷξ»: Ο Έλληνας σκλάβος που «γονάτισε» μία αυτοκρατορία

Για δύο ένδοξα χρόνια, ο ηγέτης των επαναστατημένων μονομάχων οδήγησε τον στρατό του από δούλους σε νίκες κατά των ρωμαϊκών λεγεώνων, απειλώντας το κύρος και την υπόσταση της ίδιας της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας!

Επιχείρηση “Συνδετήρας”! Πως οι Αμερικανοί άρπαξαν τους Γερμανούς επιστήμονες του Χίτλερ!

Το 1945 με τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ενεργοποιείται από τις Αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες σε συνεργασία με τον Αμερικάνικο στρατό, μια άκρως σοβαρή επιχείρηση εναντίων των συμμάχων τους! Η «Επιχείρηση Επικάλυψη» για να μετονομαστεί έναν χρόνο αργότερα σε «Επιχείρηση Συνδετήρας»

Πανδημίες που συγκλόνισαν την ανθρωπότητα

O νέος κορωνοϊός ξέσπασε και προκάλεσε ανησυχία και πανικό σε πολλές περιπτώσεις ανά το παγκόσμιο. Καθημερινά βλέπουμε και ακούμε για νέα κρούσματα, νεκρούς και ανθρώπους που μπαίνουν σε καραντίνα μέχρι να επιβεβαιωθεί αν τελικά έχουν προσβληθεί από τον ιό η όχι.

Οι πιο πολύνεκρες ένοπλες επιθέσεις των τελευταίων 30 ετών στις ΗΠΑ

Οι ΗΠΑ, όπου χθες ο 17χρονος Δημήτριος Παγουρτζής μπήκε στην τάξη του στο λύκειο της Σάντα Φε κατά τη διάρκεια του μαθήματος και άνοιξε πυρ εναντίον των συμμαθητών του με αποτέλεσμα να σκοτώσει εννέα από αυτούς και έναν καθηγητή, έχουν υποστεί πολλές πολύνεκρες ένοπλες επιθέσεις τις τελευταίες δεκαετίες. Ακολουθούν οι πιο αιματηρές επιθέσεις των τελευταίων 30 χρόνων

«Μας νάρκωσαν στο ημίχρονο και χάσαμε 12-1 από την Ισπανία»

Απίστευτες καταγγελίες από παλαίμαχους Μαλτέζους διεθνείς, 35 χρόνια μετά την συντριβή με 12-1 από την Ισπανία που έδωσε οριακά στην διαφορά τερμάτων την πρόκριση στους Ίβηρες για το Euro '84 έναντι των Ολλανδών!

Load More