Connect with us

Δημοσιεύθηκε

/

Σύμφωνα με την αστρολογία, οι επτά ημέρες της εβδομάδας έχουν πάρει το όνομά τους από τους επτά πλανήτες, Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη, Δία και Κρόνο (ο Ήλιος και η Σελήνη δεν είναι πλανήτες, αλλά φώτα). Κάθε ημέρα της εβδομάδας κυβερνάται από έναν άλλο πλανήτη ο οποίος προσδίδει στη μέρα αυτή διαφορετικές ιδιότητες και συνεπώς διαφορετική ερμηνεία. Κατά συνέπεια, ο χαρακτήρας ενός ατόμου που γεννήθηκε τη Δευτέρα θα είναι αρκετά διαφορετικός από εκείνον που γεννήθηκε το Σάββατο.

Ας δούμε ποιος πλανήτης κυβερνάει τις μέρες της εβδομάδας, ποια είναι η σημασία τους τους και τι αντιπροσωπεύει η κάθε μια από αυτές.

Δευτέρα

Η Δευτέρα κυβερνάται από τη Σελήνη, τη Μητέρα θεά. Ένα πρόσωπο που γεννήθηκε τη Δευτέρα θεωρείται ευαίσθητο και με ευμετάβλητο χαρακτήρα, γνωρίσματα που συνδέονται συχνά με τη Σελήνη.
Η Σελήνη στην αστρολογία συμβολίζει επίσης τη θηλυκή αρχή, συνεπώς θεωρείται ότι τα κορίτσια που γεννήθηκαν τη Δευτέρα γίνονται καλές σύζυγοι και μητέρες.

Τρίτη

Η Τρίτη κυβερνάται από τον Άρη, το θεό του πολέμου. Ένα πρόσωπο που γεννήθηκε Τρίτη συνήθως είναι γεμάτο ενέργεια και πάντα σε κίνηση. Έχει μεγάλη ζωντάνια μ” ένα γοητευτικό, αλλά παράλληλα αιχμηρό, εκρηκτικό χαρακτήρα.
Μάλιστα, πολλοί πολεμιστές, ήρωες και στρατιώτες γεννήθηκαν αυτή την ημέρα.

Τετάρτη

Η Τετάρτη, κυβερνάται από τον Ερμή, τον αγγελιοφόρο των θεών. Ένα άνθρωπος που γεννήθηκε την Τετάρτη, θεωρείται ότι είναι κάποιος που ανησυχεί και σκέφτεται πολύ, πριν αναλάβει οποιαδήποτε δράση. Το μυαλό του είναι πιο ενεργό, περίεργο και ανοικτό στην επικοινωνία και την ανταλλαγή ιδεών.
Είναι συνήθως αρκετά πνευματώδης και κατάλληλος για επιχειρήσεις, εμπόριο, επιχειρηματικές συμφωνίες, νέες επαφές και παραγωγή πνευματικού έργου.

Πέμπτη

Η Πέμπτη, κυβερνάται από το Δία, το βασιλιά των θεών. Ένα πρόσωπο που γεννήθηκε την Πέμπτη είναι πολύ πιθανό να ταξιδεύει πολύ. Συχνά μαθαίνει νέα πράγματα, ενώ είναι και πάντα σε σε κίνηση και ετοιμότητα να γνωρίσει νέες περιπέτειες και μέρη. Έχει την τάση να προσελκύει την προσοχή και το σεβασμό, λόγω της αισιοδοξίας και του εύρους της κατανόησής του.
Το άτομο που γεννήθηκε κάτω από την επιρροή αυτής της ημέρας, θεωρείται φυσικός ηγέτης και βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της κοινωνίας.

Διαφήμιση

Παρασκευή

Η Παρασκευή, κυβερνάται από την Αφροδίτη, θεά της ομορφιάς. Ένας άνθρωπος που γεννήθηκε την Παρασκευή είναι κάποιος που συνήθως κρατά συναισθήματα γεμάτα με αγάπη. Δεν είναι μόνο χορηγός της αγάπης προς τον πλανήτη, αλλά και αρκετά δεκτικός στα συναισθήματα της αγάπης, της ειρήνης, της αρμονίας και της ομορφιάς. Γενικότερα είναι ένας άνθρωπος με μια διάθεση για χαλάρωση και διασκέδαση, που δίνει προσοχή στην εμφάνισή του και στις περιποιήσεις ομορφιάς, ενώ είναι πιο εύκολο να υποκύψει στα πάθη της σάρκας και των σαρκικών επιθυμιών.
Συνήθως κάποιος που έχει γεννηθεί Παρασκευή, ασχολείται με την καλλιτεχνία, την αισθητική ή τη διπλωματία.

Σάββατο

Το Σάββατο, κυβερνάται από τον Κρόνο, τον θεό του χρόνου. Ένα πρόσωπο που γεννήθηκε το Σάββατο θεωρείται ότι είναι αρκετά σοβαρό και υπεύθυνο. Δεν παίρνει τα πράγματα ελαφρά και συχνά είναι αρκετά πειθαρχημένο και οργανωμένο με τάση για ενδοσκόπηση, βαθύ διαλογισμό και μοναχική συγκέντρωση στις πιο σημαντικές πτυχές της ύπαρξης.
Παράλληλα, είναι λίγο πιο επιρρεπής στη θλίψη και την ανησυχία. Σάββατο γεννιούνται επιστήμονες, φιλόσοφοι, μοναχοί και ασκητές.

Κυριακή

Η Κυριακή, κυβερνάται από τον Ήλιο, θεό της ζωής. Ένας άνθρωπος που γεννήθηκε την Κυριακή συνήθως είναι κάποιος που είναι αρκετά σοφός, λογικός και δίκαιος από τη φύση του.
Επίσης, είναι ένα αρκετά ειλικρινές άτομο που προτιμά να είναι ευτυχισμένο από το να παραπονιέται συνεχώς. Γεννήθηκε προικισμένος με θετικότητα, γενναιοδωρία και αγάπη προς τη ζωή.

GHOSTFILM MEDIA PRODUCTION

Εταιρικά Βίντεο

VIRAL NEWS

Η Μπαρτσελόνα έκλεισε τη συμφωνία χρηματοδότησης του «Espai Barca» Η Μπαρτσελόνα έκλεισε τη συμφωνία χρηματοδότησης του «Espai Barca»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ1 έτος πριν

Η Μπαρτσελόνα έκλεισε τη συμφωνία χρηματοδότησης του «Espai Barca»

To σχέδιο προβλέπει 20 επενδυτές με 1,450 δισ. ευρώ, ποσό που καλύπτει το κόστος των εργασιών του σχεδίου

Λισαβόνα: Ακτιβιστές μάζεψαν 650.000 αποτσίγαρα και τα στοίβαξαν σε πλατεία Λισαβόνα: Ακτιβιστές μάζεψαν 650.000 αποτσίγαρα και τα στοίβαξαν σε πλατεία
ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 έτος πριν

Λισαβόνα: Ακτιβιστές μάζεψαν 650.000 αποτσίγαρα και τα στοίβαξαν σε πλατεία

Ακτιβιστές για την προστασία του περιβάλλοντος συνέλεξαν περίπου 650.000 αποτσίγαρα και τα στοίβαξαν την Κυριακή σε μια πλατεία, στο κέντρο...

Ο αθλητής Franz Müllner τράβηξε ένα τρένο 81 τόνων για δέκα μέτρα και 60 εκατοστά σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ. Ο αθλητής Franz Müllner τράβηξε ένα τρένο 81 τόνων για δέκα μέτρα και 60 εκατοστά σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ.
ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ1 έτος πριν

Franz Müllner: Τράβηξε τρένο 81 τόνων για δέκα μέτρα

Ο αθλητής Franz Müllner τράβηξε ένα τρένο 81 τόνων για δέκα μέτρα και 60 εκατοστά σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ

Η Χάρις Αλεξίου βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4» Η Χάρις Αλεξίου βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4»
YOUTUBE1 έτος πριν

Η Χάρις Αλεξίου στον καναπέ του «Στούντιο 4»

Η Χάρις Αλεξίου βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4» και μίλησε για την πορεία της στο τραγούδι, την οικογένειά της και...

Ο αισθησιακός χορός της Heidi Klum, που αναστάτωσε τους θαυμαστές της στο Instagram Ο αισθησιακός χορός της Heidi Klum, που αναστάτωσε τους θαυμαστές της στο Instagram
SOCIAL NEWS1 έτος πριν

Heidi Klum: Το supermodel έβαλε “φωτιά” στο Instagram τον αισθησιακό χορό του

Ο αισθησιακός χορός της Heidi Klum, που αναστάτωσε τους θαυμαστές της στο Instagram. Δείτε την ανάρτηση του supermodel

Διαφήμιση

ΑΡΕΣΟΥΝ