fbpx
Menu

Γίνεται αυτό που όλοι φοβόμασταν! Έρχονται τα ρομπότ δολοφόνοι

  • Γράφτηκε από τον 
Έρχονται τα ρομπότ δολοφόνοι | Τεχνολογία Βίντεο Έρχονται τα ρομπότ δολοφόνοι | Τεχνολογία Βίντεο

Ο ανταγωνισμός των μεγάλων δυνάμεων και εταιρειών έχει πλέον ξεπεράσει κάθε προσδοκία, ιδιαίτερα δε σε ότι αφορά το πεδίο της τεχνολογίας, όπου οι ταχύτητες υπερβαίνουν εκείνη του… φωτός!

Στο σημείο αυτό, λοιπόν, χάνεται ο έλεγχος. Επιστήμονες προειδοποιούν ότι σύντομα ο άνθρωπος θα βρεθεί αντιμέτωπος με μικροσκοπικά δολοφονικά drones-ρομπότ, τα οποία έχουν ήδη «βαπτίσει» ως «slaughterbots» (σφαγείς-ρομπότ)!

Ομάδα επιστημόνων δήλωσε ότι ο άνθρωπος διαθέτει ήδη την τεχνολογία για την κατασκευή μίνι ρομπότ, τα οποία θα λειτουργούν ως δολοφόνοι-εκτελεστές.
Το Future of Life Institute, το οποίο υποστηρίζεται από τον κορυφαίο επιστήμονα της εποχής μας, τον φυσικό Στίβεν Χώκινγκ, παρουσίασε ένα χαρακτηριστικό βίντεο, το οποίο βασίζεται σε σχετική μελέτη, για το πώς τα «slaughterbots» θα εκτελούν τις αποστολές τους. Η εικόνα είναι πραγματικά τρομακτική.

Τα μίνι ρομπότ θα διαθέτουν κάμερες, εκρηκτικά, αισθητήρες και σκανάρισμα προσώπων και θα εκτελούν αποστολές είτε εναντίον στελεχών αντιπάλων κυβερνήσεων, είτε κατά τρομοκρατών, είτε… κατά ατόμων που δεν είναι αρρεστά στην καθεστηκυία τάξη, με συμβόλαια θανάτου.

Το βίντεο εξετάστηκε από τη Σύνοδο των Ηνωμένων Εθνώνστη Γενεύη, με αντικείμενο τα συμβατικά και μη συμβατικά όπλα. Πολλοί σύμβουλοι υιοθέτησαν τις προειδοποιήσεις των επιστημόνων που συνεργάζονται με τον Στίβεν Χώκινγκ και αντέδρασαν με έντονο τρόπο, ζητώντας να ληφθούν προληπτικά μέτρα από τον Οργανισμό.

Οι επιστήμονες αναφέρουν ότι δεν πρόκειται για κάποιο σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ούτε για κάποιο μακρινό ενδεχόμενο, αλλά για «μία πραγματικότητα που θα έρθει πολύ σύντομα». Το χειρότερο απ’ όλα, όπως επισημαίνουν, είναι ότι η συγκεκριμένη τεχνολογία βρίσκεται στη διάθεση ενός ελάχιστα μικρού αριθμού ανθρώπων, οι οποίοι, ενδεχομένως, να τη χρησιμοποιήσουν για να εξουσιάσουν τους πάντες και τα πάντα.

Φωτογραφια Γάμου & Βίντεο Γάμου στην Αθήνα

επιστροφή στην κορυφή
Νοεμβρίου 16, 2015

Τι αποκάλυψε ο Ευαγγελάτος για τον Τράγκα; Γιατί δεν πρέπει να κάθεται κανείς στην καρέκλα…

Ο Νίκος Ευαγγελάτος μίλησε για τον Γιώργο Τράγκα, ο οποίος βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, το μεσημέρι…
Απριλίου 20, 2016

Ανεγκέφαλος κάνει τσουλήθρα σε ουρανοξύστη ρισκάροντας τη ζωή του!

Ένας ανεγκέφαλος τύπος έθεσε τη ζωή του σε κίνδυνο μόνο και μόνο γαι να αισθανθεί πως είναι σημαντικός.
Ιουλίου 03, 2015

ZDF: Νέο βίντεο με τον Γερμανό γιατρό να χειρουργεί τον Έλληνα ασθενή… με το τσεκούρι!

Το γερμανικό κρατικό κανάλι, ZDF, ξαναχτύπησε μέσω της σατιρικής εκπομπής, «Die Anstalt».Αυτή τη φορά, ο ευαίσθητος Γερμανός χειρουργός, διορθώνει τα…
Νοεμβρίου 06, 2015

«Σύγχρονος μάγος» με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Απίστευτο βίντεο!

Όταν έχει ταλέντο μπορείς να κάνεις θαύματα.
Απριλίου 19, 2016

Επική φάρσα! Προσποιήθηκε πως κατέστρεψε το πανάκριβο αυτοκίνητο του!

Ο γνωστός φαρσέρ Roman Atwood ξαναχτύπησε, κάνοντας φάρσα σε φίλους του, προσποιούμενος πως κατέστρεψε το πανάκριβο αυτοκίνητό του.