fbpx
Menu

Γίνεται αυτό που όλοι φοβόμασταν! Έρχονται τα ρομπότ δολοφόνοι

  • Γράφτηκε από τον 
Έρχονται τα ρομπότ δολοφόνοι | Τεχνολογία Βίντεο Έρχονται τα ρομπότ δολοφόνοι | Τεχνολογία Βίντεο

Ο ανταγωνισμός των μεγάλων δυνάμεων και εταιρειών έχει πλέον ξεπεράσει κάθε προσδοκία, ιδιαίτερα δε σε ότι αφορά το πεδίο της τεχνολογίας, όπου οι ταχύτητες υπερβαίνουν εκείνη του… φωτός!

Στο σημείο αυτό, λοιπόν, χάνεται ο έλεγχος. Επιστήμονες προειδοποιούν ότι σύντομα ο άνθρωπος θα βρεθεί αντιμέτωπος με μικροσκοπικά δολοφονικά drones-ρομπότ, τα οποία έχουν ήδη «βαπτίσει» ως «slaughterbots» (σφαγείς-ρομπότ)!

Ομάδα επιστημόνων δήλωσε ότι ο άνθρωπος διαθέτει ήδη την τεχνολογία για την κατασκευή μίνι ρομπότ, τα οποία θα λειτουργούν ως δολοφόνοι-εκτελεστές.
Το Future of Life Institute, το οποίο υποστηρίζεται από τον κορυφαίο επιστήμονα της εποχής μας, τον φυσικό Στίβεν Χώκινγκ, παρουσίασε ένα χαρακτηριστικό βίντεο, το οποίο βασίζεται σε σχετική μελέτη, για το πώς τα «slaughterbots» θα εκτελούν τις αποστολές τους. Η εικόνα είναι πραγματικά τρομακτική.

Τα μίνι ρομπότ θα διαθέτουν κάμερες, εκρηκτικά, αισθητήρες και σκανάρισμα προσώπων και θα εκτελούν αποστολές είτε εναντίον στελεχών αντιπάλων κυβερνήσεων, είτε κατά τρομοκρατών, είτε… κατά ατόμων που δεν είναι αρρεστά στην καθεστηκυία τάξη, με συμβόλαια θανάτου.

Το βίντεο εξετάστηκε από τη Σύνοδο των Ηνωμένων Εθνώνστη Γενεύη, με αντικείμενο τα συμβατικά και μη συμβατικά όπλα. Πολλοί σύμβουλοι υιοθέτησαν τις προειδοποιήσεις των επιστημόνων που συνεργάζονται με τον Στίβεν Χώκινγκ και αντέδρασαν με έντονο τρόπο, ζητώντας να ληφθούν προληπτικά μέτρα από τον Οργανισμό.

Οι επιστήμονες αναφέρουν ότι δεν πρόκειται για κάποιο σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ούτε για κάποιο μακρινό ενδεχόμενο, αλλά για «μία πραγματικότητα που θα έρθει πολύ σύντομα». Το χειρότερο απ’ όλα, όπως επισημαίνουν, είναι ότι η συγκεκριμένη τεχνολογία βρίσκεται στη διάθεση ενός ελάχιστα μικρού αριθμού ανθρώπων, οι οποίοι, ενδεχομένως, να τη χρησιμοποιήσουν για να εξουσιάσουν τους πάντες και τα πάντα.

Φωτογραφια Γάμου & Βίντεο Γάμου στην Αθήνα

επιστροφή στην κορυφή
Ιανουαρίου 06, 2015

Δείτε τα 25 viral βίντεο της χρονιάς του 2014

Ανώμαλες προσγειώσεις, επικές αποτυχίες, γάτα που σώζει μικρό παιδί από τα φονικά δόντια του σκύλου και άλλα πολλά. Η ομάδα…
Μαρτίου 20, 2015

ZDF:Εμείς φτιάξαμε την πλαστή εικόνα με τη χειρονομία Βαρουφάκη

Έπειτα από κατηγορίες, δηλώσεις, διαψεύσεις, σκληρές τοποθετήσεις των γερμανικών ΜΜΕ κατά του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, ένα νέο βίντεο έρχεται να…
Ιουλίου 01, 2015

Βάζει χρωματιστές καραμέλες σε μπουκάλια με βότκα και φτιάχνει κάτι εντυπωσιακό!

Η βότκα είναι το νούμερο ένα αποσταγμένο ποτό παγκοσμίως σύμφωνα με τα ποσοστά κατανάλωσης και πώλησης.
Μαϊος 16, 2018

Μία Σύρια 111 ετών πήρε άσυλο στην Ελλάδα και εγκλωβίστηκε στη χώρα μας

Η Λάιλα Σάλεχ γεννήθηκε στο Κομπάνι της Συρίας το 1907. Εγκατέλειψε την πατρίδα της λόγω του πολέμου και με την…
Νοεμβρίου 28, 2015

Πόσα μπαλόνια με νερό περνάει το πανίσχυρο Μάγκνουμ

Εσείς πόσα μπαλόνια με νερό νομίζετε οτι περνάει το πανίσχυρο Μάγκνουμ?